Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dezbatere despre colegiile postliceale universitare, astazi, la Adevarul Live de la 14:00. Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara Bac

Adevărul Adevărul,
Dezbatere despre colegiile postliceale universitare, astazi, la Adevarul Live de la 14:00. Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara Bac

Ministrul Educatiei a precizat ca nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bac, iar sintagma de colegiu universitar inseamna scoala postliceala, cu mentiunea ca acestea pot fi organizate de institutiile de invatamant superior. Metodologia colegiilor postliceale universitare a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial si a starnit o controversa despre care vom dezbate astazi la Adevarul Live de la 14:00. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 13.00: Vrei o cariera in televiziune? Bogdan Ionescu, despre scoala de televiziune Tudor Vornicu

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul LIVE, va fi Bogdan Ionescu, directorul de productie al scolii de televiziune Tudor Vornicu, care discuta despre New Media, o sectie abia lansata din cadrul scolii. Ponturi direct de la profesionistii din media, pentru a-ti construi o cariera in domeniu.

Adevarul Live: Vrei o cariera in televiziune? Bogdan Ionescu, despre scoala de televiziune Tudor Vornicu

Astazi, la Adevarul Live, a fost Bogdan Ionescu, producatorul general New Education, care a vorbit despre New Media, o sectie abia lansata din cadrul scolii. Ponturi direct de la profesionistii din media, pentru a-ti construi o cariera in domeniu.

Interviurile Adevarul - Reviro. Despre experienta unui MBA in China, la Adevarul Live de la ora 15:00

Invitata in platoul Adevarul Live este este Simona Lucaci, o tanara care a strabatut mari si tari la propriu si la figurat, pentru un MBA in China. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, Specializarea Finante Banci, din cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati si a fost sefa de promotie. A urmat apoi un masterat, tot in Galati, in Management financiar-bancar.

Adevarul Live, ora 12.00. Actorii Alexandra Ionita si Tudor Aaron Istodor, despre Voyeur, teatru independent si festivalul Undercloud

Astazi, de la ora 12. 00, in platoul Adevarul Live, se vor afla actorii Tudor Aaron Istodor si Alexandra Ionita, protagonistii spectacolului Voyeur, un thriller psihologic in care cei doi dau viata unui criminal in serie si unui medic psihiatru.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Sustine ACL o noua suspendare a lui Traian Basescu?

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, va discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre propunerea lui Calin Popescu Tariceanu de a initia o noua procedura de suspendare a presedintelui. Predoiu va anunta cati primari a pierdut PDL dupa intrarea in vigoare a ordonantei traseismului si va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o pregatesc liderii ACL.

Adevarul Live, ora 12.00. Satul romanesc in moarte clinica. Pictorul Stefan Caltia, despre colectivizare: La colholz, am fost prima data fericit ca am furat

Pictorul Stefan Caltia, martor direct al planului regimului comunist de cooperativizare a agriculturii, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre colectivizare, despre efectele dezastruase pe care acest proces l-a avut asupra satului romanesc si asupra oamenilor si despre zecile de mii de tarani arestati, deportati sau executati de comunisti.

Adevarul Live, ora 14.00: Liviu Mihaiu, despre intruparea patriotismului in campania electorala

Raluca Alexandrescu, profesor la Facultatea de Stiinte Politice, si jurnalistul Liviu Mihaiu sunt invitatii jurnalistei, Ioana Lupea, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. in cadrul emisiunii se va discuta despre intruparile patriotismului sau ale pseudopatriotismului in campania electorala, de la mandria de a fi roman pana la discursurile anti-UDMR devenite un loc comun.

Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Adevarul Live, ora 11.00: directorul INSCOP, despre rezultatele ultimului sondaj

Directorul INSCOP, Remus Stefureac, si jurnalistul Dan Marinescu vor dezbate, la Adevarul Live de la ora 11. 00, rezultatele celui mai recent sondaj care ofera date cu privire la asteptarile romanilor de la viitorul presedinte.

Adevarul Live: UE vrea noi sanctiuni pentru Rusia. Ce sanse are armistitiul din Ucraina?

De la ora 12. 00, corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, intra in direct la Adevarul Live pentru a discuta despre culisele summitului NATO de la sfarsitul saptamanii trecute, despre posibilitatea aplicarii unei noi runde de sanctiuni economice asupra Rusiei si despre sansele de reusita ale armistitiului incheiat vineri, in Ucraina, unde luptele continua insa in mai multe puncte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )