Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann. continuă pe Adevărul

VIDEO Andreea Paul (PDL), despre atacul lui Basescu la Iohannis: A te juca cu informatii ce tin de siguranta nationala mi se pare periculos

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului.

Adevarul Live, ora 11.00: directorul INSCOP, despre rezultatele ultimului sondaj

Directorul INSCOP, Remus Stefureac, si jurnalistul Dan Marinescu vor dezbate, la Adevarul Live de la ora 11. 00, rezultatele celui mai recent sondaj care ofera date cu privire la asteptarile romanilor de la viitorul presedinte.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Sustine ACL o noua suspendare a lui Traian Basescu?

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, va discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre propunerea lui Calin Popescu Tariceanu de a initia o noua procedura de suspendare a presedintelui. Predoiu va anunta cati primari a pierdut PDL dupa intrarea in vigoare a ordonantei traseismului si va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o pregatesc liderii ACL.

Adevarul Live, ora 14.00: Liviu Mihaiu, despre intruparea patriotismului in campania electorala

Raluca Alexandrescu, profesor la Facultatea de Stiinte Politice, si jurnalistul Liviu Mihaiu sunt invitatii jurnalistei, Ioana Lupea, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. in cadrul emisiunii se va discuta despre intruparile patriotismului sau ale pseudopatriotismului in campania electorala, de la mandria de a fi roman pana la discursurile anti-UDMR devenite un loc comun.

Adevarul Live, ora 12.00. Actorii Alexandra Ionita si Tudor Aaron Istodor, despre Voyeur, teatru independent si festivalul Undercloud

Astazi, de la ora 12. 00, in platoul Adevarul Live, se vor afla actorii Tudor Aaron Istodor si Alexandra Ionita, protagonistii spectacolului Voyeur, un thriller psihologic in care cei doi dau viata unui criminal in serie si unui medic psihiatru.

Adevarul LIVE, ora 13.00/ Analiza sondalului INSCOP pentru prezidentiale

Darie Cristea, director de programe INSCOP Research, vine la Adevarul Live de la ora 13 pentru a explica cifrele ultimului sondaj care arata care este clasamentul candidatilor la presedintia Romaniei.

Andreea Vasile si Andi Vasluianu, invitati la Adevarul Live de la ora 14

Sunt doi dintre cei mai in voga tineri actori romani, iar in momentul de fata pregatesc o piesa de pe Broadway, care va avea premiera saptamana viitoare. Andreea Vasile si Andi Vasluianu sunt invitatii jurnalistului Florin Ghioca la Adevarul Live, de la ora 14, intr-o discutie despre teatru si. teatru.

Adevarul Live de la ora 13.00 Fotograful celebritatilor: cesecrete ascund Inna, Antonia si Celine Dion

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

Lansare iPhone 6 - comentam in direct la Adevarul Live de la ora 20.00

In aceasta seara de la ora 20. 00, Apple lanseaza noul iPhone si probabil un ceas inteligent numit iWatch. playtech. ro va incepe de la acea ora o transmisiune in direct la Adevarul Live in care comentam in timp ce scriem lansarea iPhone.

Care este cea mai buna bere si de ce e bine sa o bei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Berea hidrateaza, racoreste si chiar hraneste. Daca ingrasa sau nu, care este sortimentul cel mai sanatos si cat de des e recomandat sa bem bere ne va spune medicul nutritionist Corina Zugravu la Adevarul Live de la ora 15.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )