Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere Historia la Adevarul Live:Trump, santajat de rusii? Mega-scandal la Washington

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live:Trump, santajat de rusii? Mega-scandal la Washington

Mai este doar o saptamana pana la instalarea oficiala a lui Donald Trump la Casa Alba. Chiar si asa, scandalurile legate de presedintele ales al SUA se tin scai. Un raport neasumat de serviciile secrete americane, publicat in presa de peste Ocean, prezinta acuzatii deosebit de grave legate de o posbila santajare a lui Donald Trump de catre Rusia. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12:00: Un numerolog, un medium si un astrolog dezvaluie ce ne rezerva anul 2017

Silvia Popa astrolog), Geo Pana numerolog) si Andreea Manea medium) vin la Adevarul Live pentru a vorbi despre vibratia anului 2017 si ce ii este pregatit fiecarei zodii in parte.

Regizorul Adrian Sitaru, fata-n fata cu al cincilea film, Fixeur, la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Fixeur, cel de-al cincilea lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, va rula in cinematografele din Bucuresti si alte 25 de orase din 27 ianuarie. Regizorul se afla in studioul Adevarul Live de la ora 14.

Cristina Liberis va vorbi joi, de la ora 13.00, la Adevarul Live, despre proiectele Institutului Cultural Roman din 2017

Cristina Liberis, secretar general adjunct la Institutul Cultural Roman ICR), va fi invitata, joi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre proiectele culturale din 2017 organizate si derulate de Institutul Cultural Roman ICR).

Andrei Serban aduce premiera-eveniment Lucia di Lammermoor la Adevarul Live, de la ora 14.00

Celebrul regizor Andrei Serban va fi invitat de la ora 14. 00 in studioul Adevarul Live, pentru a-si prezenta noua premiera de la Opera Nationala Bucuresti ONB), Lucia di Lamermoor, care se va juca joi, vineri si duminica, intr-o convorbire moderata de jurnalistul Florin Ghioca.

Adevarul Live, ora 12.00. Ana Maria Ciceala, despre conflictul cu Gabriela Firea si consilierii PSD

Consilierul general Ana Maria Ciceala USR) vorbeste, la Adevarul Live, despre schimbarile facute la RATB, despre conflictul cu edilul Gabriela Firea si consilierii PSD, precum si despre modul in care s-a ocupat Primaria Capitalei de deszapezire.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )