Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dezintoxicare cu Kalasnikoave. Dependentii de droguri, sclavii separatistilor din estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Dezintoxicare cu Kalasnikoave. Dependentii de droguri, sclavii separatistilor din estul Ucrainei

In curand, republica noastra va fi curata, fara drogati si alcoolici, ii marturiseste un separatist din Lugansk unui jurnalist strain. De cand au preluat controlul asupra estului Ucrainei, consumul de droguri a scazut de 10 ori. Am eliminat autoritatile corupte si am rezolvat radacina problemei, spun ei. Consumatorii povestesc insa cum sunt fortati sa sape transee, apoi sa traiasca in ele si cum sunt batuti, batjocoriti si chiar executati. continuă pe Adevărul

Petro Porosenko: Boris Nemtov, ucis pentru ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost ucis din cauza ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, scrie Moscow Times. Nemtov a spus ca va prezenta dovezi ale implicarii fortelor armate ruse in Ucraina. Cuiva i-a fost foarte frica de asta si . l-a ucis, a afirmat Porosenko.

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba. Barack Obama a ajuns la concluzia ca sanctiunile.

Ucraina: Peste 6.000 de persoane au fost ucise in conflictul din estul separatist

Peste 6. 000 de persoane au fost ucise in Ucraina de la inceputul conflictului in estul separatist, in aprilie 2014, a anuntat luni inaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului, Zeid Raad Al Hussein. Peste.

Cel putin 17 morti in explozia produsa intr-o mina din estul Ucrainei

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik si preluate de MEDIAFAX. Aut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )