Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba. Barack Obama a ajuns la concluzia ca sanctiunile. continuă pe Antena3

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba, relateaza agentia rusa de stat Tass in pagina electronica.

Barack Obama anunta prelungirea cu un an a sanctiunilor impuse Rusiei din cauza rolului jucat in criza din Ucraina

Sanctiunile adoptate de SUA impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei si dupa anexarea peninsulei Crimeea au fost prelungite cu un an de presedintele Barack Obama, a anuntat Casa Alba, informeaza.

Autoritatile australiene au ucis 700 de ursi koala, din cauza suprapopularii

Autoritatile din sud-estul Australiei au ucis circa 700 de ursi koala, din cauza suprapopularii, conform Sputnik. Astfel, conform sursei citate, autoritatile au recurs la aceasta actiune dupa ce au.

Ciocolata belgiana ISIS si-a schimbat numele, din cauza asemanarii cu gruparea terorista

Celebra marca belgiana de dulciuri ISIS a fost nevoita sa-si schimbe numele, din cauza asemanarii cu sigla gruparii jihadiste Stat Islamic, astfel ca de-acum incolo se va numi Libeert, care este si numele de.

Jucatorii lui Olympiacos, amendati cu 500.000 de euro din cauza rezultatelor slabe

Se intampla in fotbalul din Grecia: Evangelos Marinakis, presedintele celor de la Olympiacos, i-a amendat cu suma totala de 500. 000 de euro pe jucatorii sai, din cauza rezultatelor sub asteptari din ultima perioada.

Ponta, intrebare pentru Predoiu: 2.000 de oameni au fost dati afara din cauza lui, cum rezolva problema asta?

Premierul Victor Ponta l-a criticat, duminica, pe Catalin Predoiu, afirmand ca a fost cel din cauza caruia 2. 000 de oameni au fost dati afara. Victor Ponta a declarat, la Antena3, ca Predoiu a reprezentat o.

Obama anunta prelungirea cu un an a sanctiunilor impuse Rusiei

Sanctiunile adoptate de SUA impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei si dupa anexarea peninsulei Crimeea au fost prelungite cu un an de presedintele Barack Obama, a anuntat Casa Alba, informeaza agentia rusa Tass, conform B1 Tv.

VIDEO Sighisoara risca sa fie scoasa din lista siturilor UNESCO din cauza distrugerii sistematice a patrimoniului construit

Reprezentantii Consiliului Judetean Mures avertizeaza ca centrul istoric al Sighisoarei risca sa fie exclus de pe lista siturilor UNESCO din cauza ca imobilele sunt restaurate fara avize si prin tehnici incorecte, iar lucrarile au loc cu distrugeri iremediabile, irecuperabile si ireversibile ale patrimoniului construit, potrivit Mediafax. Acestia spun ca exista ingrijorari indreptatite legate de posibilitatea mentinerii municipiului Sighisoara pe lista siturilor UNESCO, din cauza neregulilor constatate la capitolul disciplina in constructii, insa nu s-a facut pana in prezent niciun demers in acest sens.

Noi modificari de trasee si statii RATB in zona Eroilor din Capitala, din cauza lucrarilor la magistrala de metrou Drumul Taberei

In zona Eroilor din Bucuresti vor avea loc modificari de trasee si statii, incepand din data de 05. 2015, ora 11:00, potrivit unui comunicat de presa al RATB. Schimbarea se impune din cauza continuarii.

Barclays are pierderi din cauza provizioanelor

Barclays Plc din Marea Britanie a inregistrat pierderi anul trecut, ca urmare a scaderii puternice a profitului diviziei sale de investment banking si a provizioanelor constituite pentru o posibila amenda generata de manipularea pietelor valutare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )