Libnet.ro
UNICEF

06:00

DEZVALUIRI ULUITOARE! Mama lui Augustin Viziru a suferit un ACCIDENT VASCULAR! Ce a simtit femeia atunci cand si-a vazut fiul prabusit pe nisipul din Republica Dominicana?

B1 B1,
DEZVALUIRI ULUITOARE! Mama lui Augustin Viziru a suferit un ACCIDENT VASCULAR! Ce a simtit femeia atunci cand si-a vazut fiul prabusit pe nisipul din Republica Dominicana?

Mama lui Augustin Viziru a fost extrem de afectata atunci cand si-a vazut baiatul accidentat la Survivor Romania. continuă pe B1

Mama lui Augustin Viziru, probleme grave de sanatate. Ce s-a intamplat cand l-a vazut accidentat la Survivor

Problemele de sanatate prin care a trecut Augustin Viziru la Survivor Romania si-au pus amprenta serios asupra starii de sanatate a mamei actorului. Din fata micului ecran, femeia a urmarit cu fiul ei s-a prapusit pe nisip, dupa o proba care l-a avut ca adverssar pe Andy, unul dintre cei mai puternici Razboinici din concurs.

Augustin Viziru, iN LACRIMI. Mama s-a a suferit un accident vascular cerebral: Am simtit ca nu pot sa respir

Mama actorului Augustin Viziru a suferit, in urma ca cinci ani, un accident vascular cerebral, insa totul a fost facut public abia acum.

Augustin Viziru va deveni tata. Ce a anuntat acum concurentul de la Survivor Romania despre iubita lui

Augustin Viziru s-a retras recent din competitia Survivor, dupa ce s-a accidentat la picior in timpul editiei a doua. Revenit in Romania, le-a facut fanilor sai un anunt deosebit. Actorul urmeaza sa devina tata pentru prima oara. Augustin Viziru va deveni tata! Augustin Viziru a parasit destul de repede competitia Survivor, noul proiect de la .

Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca Survivor Romania. Ce a patit concurentul de la Kanal D

Noul an a venit la Kanal D cu unul din cele mai populare reality-show-uri, la nivel mondial. Este vorba de Survivor Romania, show in care a putut fi urmarit si actorul Augustin Viziru, pana de curand. Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca Survivor Romania Din pacate, se pare ca traseul actorului in concurs a .

EXCLUSIV L-a inselat pe Augustin Viziru, apoi a disparut din showbiz. Cum s-a umplut Oana Mares de bani dupa ce s-a recasatorit

A fost intr-o relatie de unsprezece ani cu Augustin Viziru, care i-a fost si sot si de care a divortat in 2011, dupa ce l-a inselat cu alt barbat. De atunci, actorul si jucatorul de biliard nu a mai fost vazut intr-o relatie stabila, iar ea a disparut din showbiz si s-a umplut de bani .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )