Libnet.ro
UNICEF

15:45

Diagnostic medical crunt in urma unui accident rutier. Ce au descoperit medicii

Adevărul Adevărul,
Diagnostic medical crunt in urma unui accident rutier. Ce au descoperit medicii

Victima unui accident rutier petrecut in sambata Pastelui a primit, in urma investigatiilor medicale, o veste greu de suportat si pentru care nu a existat anterior niciun semn. continuă pe Adevărul

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 3 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier (VIDEO)

UPDATE:Una dintre persoanele ranite grav a murit in drum spre spital. Numarul celor decedati in accident a ajuns la 3. ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce.

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 2 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier

ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce a avut loc pe soseaua care leaga orasul Galati de Tecuci. Cel putin 2 persoane au murit si alte 8 sunt ranite in.

Accident teribil in Galati. Mai multi morti si raniti in urma incidentului

Un accident rutier extrem de grav a avut loc luni dupa-amiaza in Galati. in urma incidentului doua persoane si-au pierdut viata, iar alte zece sunt grav ranite. Printre victime se afla si copii, scrie.

Soc in Paris-Roubaix: ciclistul Michael Goolaerts a murit la spital, in urma unui accident din timpul cursei

Ciclistul belgianMichael Goolaerts, 22 de ani, a murit dupa ce a suferit un stop cardiac in urma unuiaccidentin cadrul cursei Paris-Roubaix. Michael a murit la spitalul din Lille, la 22:40, in.

Tragedie la Falesti: Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier cauzat de un motociclist

Trei persoane au murit, iar alte trei s-au ales cu diferite traumatisme in urma unui accident rutier produs in seara de marti, 10 martie, in satul Rautel din raionul Falesti.

Un tanar a murit intr-un accident rutier produs in raionul Rascani

In noaptea dintre 9 si 10 aprilie, salvatorii au fost alertati pentru a efectua lucrari de descarcerare in urma unui accident rutier produs pe traseul R - 7, in apropiere de satul Nihoreni din raionul Rascani.

Accident grav in Suceava!Un om a murit, iar alti patru au fost raniti

O persoana a decedat, iar alte patru au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata la Scheia, in care au fost implicate un tir si trei autoturisme, a informat purtatorul de cuvant al.

Seful de post anchetat dupa accidentul rutier produs, la betie, cu masina Politiei

Costel Nicorescu, seful de post din comuna Martinesti, este anchetat in urma unui accident rutier in care a fost implicat, la volanul masinii Politiei. Agentul sef ar fi fost baut, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Opt romani implicati intr-un accident rutier in Austria

Un microbuz in care se aflau opt romani a fost implicat intr-un accident rutier pe o sosea din Austria, in apropierea orasului Trieben. Sase femei au fost ranite in urma accidentului. Cinci dintre ele au.

Accident rutier cu trei victime produs pe Valea Oltului. Un sofer de 47 de ani a vrut sa depaseasca o coloana de masini

Valea Oltului a fost blocata, astazi, 10 aprilie, din cauza unui accident de circulatie produs in apropiere de Manastirea Cornet din comuna Racovita, judetul Valcea. Evenimentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu trei victime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )