Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dieta crunta prin care Florin Dumitrescu a slabit 10 kg intr-o luna: Stiu ca nu este bine!

Antena3 Antena3,
Dieta crunta prin care Florin Dumitrescu a slabit 10 kg intr-o luna: Stiu ca nu este bine!

Chef Florin Dumitrescu a decis sa isi schimbe total modul de viata si pentru asta a dat cateva kilograme jos. Mai exact, el a tinut o dieta care l-a ajutat sa scape de 10 kg. in primele trei zile a. continuă pe Antena3

Instanta suprema a decis sa sesizeze CCR in legatura cu posibila neconstitutionalitate a OUG 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, vineri, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu posibila neconstitutionalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13, care dezincrimina abuzul in serviciu, scrie News. ro. Decizia a fost luata in urma unei sesizari a avocatilor Alinei Bica si ai lui Catalin Teodorescu, in dosarul privind despagubirea ilegala a omului de afaceri Gheorghe Stelian de catre Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, din care facea parte si fosta sefa a DIICOT. Alina Bica este judecata pentru abuz in serviciu in acest dosar, care vizeaza despagubiri frauduloase facute de ANRP.

Dodon a semnat un ordin prin care interzice militarilor moldoveni participarea la exercitiile NATO

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat un ordin executiv prin care interzice militarilor moldoveni sa mai participe la exercitii in strainatate fara a avea acordul presedintelui, informeaza site-ul Unimedia.

Ludovic Orban: Ce prevede proiectul prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi doua salarii in plus

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat, joi, ce prevede proiectul de lege prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu.

RBL: Guvernul poate trata in mod responsabil tema modificarii sistemului de pensii renuntand la declaratii prin care testeaza opinia publica

RBL considera ca Guvernul poate trata in mod responsabil tema modificarii sistemului de pensii renuntand la declaratii prin care testeaza opinia publica - si venind in fata partenerilor sociali, pentru consultari, cu studii de impact si propuneri scrise, in locul mesajelor transmise prin presa. Credem ca este important ca guvernantii sa nu vulnerabilizeze intreaga economie si capacitatea tarii de a se proteja in fata dezechilibrelor externe pentru a rezolva, cu orice pret, urgente pe termen scurt. RBL e gata sa ofere puncte de vedere, asistenta, know how si propuneri pentru solutii sanatoase pentru Romania. , se arata intr-un cmunicat transmis joi de Romanian Business Leaders, oragnizatie ce reuneste cei mai importanti investitori romani si straini din tara noastra.

Catalin Scarlatescu a slabit spectaculos! Pontul foarte simplu de aplicat prin care a dat kilogramele jos

Catalin Scarlatescu a slabit mai multe kilograme in ultimul timp, iar transformarea sa este vizibila. El avea mai bine de 120 kilograme si nu se stie cat a dat jos, insa transformarea este clar observata de toata.

Cercetatorii au descoprit o noua metoda prin care sa protejeze persoanele roscate impotriva cancerului

Oamenii cu par roscat prezinta un risc mai crescut de aparitie a cancerului, in special a celui de piele, informeazaIFL Science.

Guvernul propune o lege prin care norma de hrana a detinutilor sa fie stabilita prin consultare cu nutritionisti

Guvernul a adoptat, joi, un proiect de lege care stabileste ca Ministerul Justitiei va decide, prin ordin, norma de hrana a detinutilor dupa consultari cu specialisti din domeniu, modificand astfel criteriile in vigoare, care prevad doar o raportare la valoarea calorica, scrie News. ro. Proiectul urmeaza sa fie transmis Parlamentului spre adoptare.

Uraganul Irma a smuls un bebelus din bratele unei femei. Mama a povestit clipele grele prin care a trecut

Uraganul Irma a smuls un bebelul din bratele mamei, pe insula Barbuda din Caraibe, care a fost complet distrusa. Un voluntar care a mers sa duca ajutoare oamenilor afectati a intalnit-o pe femeie si a.

Utile:Metode prin care ii stimulezi copilului capacitatea de invatare;Alimentatia necesara pentru o inima sanatoasa;Beneficiile gatitului acasa

Lipomul: cauze, simptome, tratament. Lipomul reprezinta o crestere in exces a celulelor grase si se gaseste intre piele si muschi. Lipomul nu este o forma de cancer si nu se poate transforma in cancer. Acesta apare. Simptome pe care nu trebuie sa le ignori. Daca simti o amorteala in brat, picior sau fata, trebuie sa iti faci griji, pentru ca acesta poate fi un semn de accident vascular cerebral, mai ales daca este pe o parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )