Libnet.ro
UNICEF

21:15

Digi 24: Rafila, despre ritmul infectarilor cu coronavirus de dupa 15 mai: Astept cu nerabdare ziua de marti

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Rafila, despre ritmul infectarilor cu coronavirus de dupa 15 mai: Astept cu nerabdare ziua de marti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre trendul infectarilor cu noul coronavirus din aceste zile. Medicul spune ca aparent stam bine, dar asteapta sa vada marti rezultatele analizelor facute luni, o zi de lucru. continuă pe Hotnews

Aproximativ 30.000 de romani vor fi testati pentru a se vedea gradul de imunizare la coronavirus, dupa faza de maxim a epidemiei - secretar de stat

Aproximativ 30. 000 de romani vor fi testati pentru a calcula gradul de imunizare a populatiei, iar aceasta testare serologica va avea loc dupa faza de maxim a epidemiei de coronavirus, a declarat duminica seara secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan.

Peste 40 de persoane infectate cu coronavirus, dupa ce au participat la o slujba religioasa

Peste 40 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus dupa ce au fost prezenti la o slujba religioasa din Frankfurt, la inceputul acestei luni, a declarat sambata seful departamentului de Sanatate al orasului.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre noi masuri de relaxare: S-a semnalat o scadere a numarului de cazuri. Daca lucrurile raman asa, se poate trece la o alta etapa Cum pot fi refolosite mastile

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentatul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca autoritatile vor face o analiza a modului i.

Alexandru Rafila, despre subiectul coronavirus in Romania: Vad niste exagerari si tampenii!

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, s-a aratat, intr-un interviu pentru Adevarul, foarte dezamagit de recomandarile aberante, care au inundat spatiul public.

Rafila, despre alte masuri de relaxare: Sa asteptam sa vedem cum decurg lucrurile pana la sfarsitul saptamanii viitoare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, afirma ca o evaluare facuta de autoritati la finalul saptamanii viitoare va putea spune daca se vor putea lua noi masuri de relaxare a restrictiilor.

Trei politicieni din Hunedoara care s-au infectat cu coronavirus dupa ce au participat la o sedinta de partid doneaza plasma pentru pacienti cu COVID-19

Deputatul Lucian Heius, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, si administratorul public al Devei, Adrian David, care s-au infectat cu coronavirus la o sedinta a conducerii PNL, in luna martie, au donat sambata plasma pentru pacientii diagnosticati cu COVID - 19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )