Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24, sanctiune dura dupa ce Cristian Tudor Popescu a jignit-o pe Dana Budeanu

Playtech Playtech,
Digi24, sanctiune dura dupa ce Cristian Tudor Popescu a jignit-o pe Dana Budeanu

Postul de televiziune Digi24 a fost sanctionat cu somatie de Consiliul National al Audiovizualului CNA) in urma derapajelor pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a avut in direct. Acesta a spus despre Dana Budeanu ca este o femela scatofila, dupa ce vedeta a postat un mesaj pe Facebook cu privire la Asociatia Daruieste Viata. Digi24, . continuă pe Playtech

Cristian Tudor Popescu, reactie acida dupa investirea Guvernului Orban: E departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca guvernul proaspat investit este departe de a fi un guvern miracol, si noteaza ca cel mai important lucru petrecutdupa.

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Ea e singura femeie cu care a fost vazut in public CTP FOTO

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv la Digi 24. Realizarile sale le gasim pe internet, dar picanteriile? Pentru curiosi, analistul a divortat de 4 ori si acum are o iubita cu 20 de ani mai tanara. Cine este femeia, singura cu care a fost vazut in public? Cine este iubita .

Dupa Cristian Borcea, o noua eliberare pe repede inainte. Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu Jiu

Ovidiu Tender a iesit din inchisoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Targu-Jiu i-au aprobat cererea de eliberare conditionata. Omul de afaceri a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, unde a fost incarcerat ca urmare a pedepsei pe care a primit-o in anul 2015 in dosarul Carom. Ovidiu Tender a parasit penitenciarul Targu-Jiu, cu o zi inainte de .

CNA a sanctionat Digi24 pentru faptul ca CTP a numit-o femela scatofila pe Dana Budeanu. Ce a decis in cazul injuraturii reproduse de jurnalist

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat doua editii ale emisiunii Jurnal de seara, de la Digi 24, in care a fost invitat Cristian Tudor Popescu. Postul de stiri a primit si o sanctiune pentru faptul ca jurnalistul a numit-o femeie scatofila pe creatoarea de moda Dana Budeanu, insa a scapat nesanctionat pentru injuratura reprodusa in direct, fara bip.

Digi24: Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca una din marile provocari ale noului guvern Ludovic Orban o reprezinta chiar ultimele numiri, facute pe ultima suta de metri, de fostul premier Viorica Dancila, care a pus, in fruntea mai multor institutii importante, persoane apropiate Rovanei Plumb si lui Gabriel Oprea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )