Libnet.ro
UNICEF

10:30

Din cauza bateriei, Samsung ar putea retrage de pe piata telefoanele Galaxy Note 7

România Liberă România Liberă,
Din cauza bateriei, Samsung ar putea retrage de pe piata telefoanele Galaxy Note 7

Din cauza bateriei, Samsung ar putea retrage de pe piata telefoanele Galaxy Note 7 . continuă pe România Liberă

Valoarea Samsung Electronics a scazut cu sapte miliarde dolari, dupa filmuletele in care Galaxy Note 7 ia foc din cauza bateriei

Actiunile Samsung Electronics au scazut joi cu 2,5%, la minimul ultimelor doua saptamani, iar compania a pierdut sapte miliarde de dolari din capitalizare, dupa ce o serie de utilizatori au smartphone-urilor Galaxy Note 7 au postat pe internet filmulete in care gadgeturile au luat foc, ca urmare a bateriei.

Tragediile continua la Spitalul Judetean Suceava: Al treilea bebelus a murit din cauza unei infectii. Tatal copilului sustine ca autoritatile ascund cauza decesului

Inca un nou nascut a murit din cauza unei infectii, la Spitalul Judetean Suceava, tatal micutului acuzandu-i pe reprezentantii unitatii medicale ca ascund cauza mortii, si anume bacteria.

Austria: Un taximetrist turc a fost amendat din cauza reactiei avute impotriva unui grup de simpatizanti ai PKK (VIDEO)

Un taximetrist turc a fost amendat cu 710 euro de politistii austrieci din cauza reactiei pe care a avut-o pe strazile din Viena fata de un grup de simpatizanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK),.

Compania Mazda recheama in service peste doua milioane de masini, din cauza unor probleme la portiere si la computerul motoarelor DIESEL

Constructorul auto japonez Mazda Motor Corp a anuntat joi ca va rechema in service un numar total de 2,3 milioane vehicule vandute la nivel global, din cauza unor posibile probleme la portiera din spate si la motoarele diesel.

Samsung ar putea retrage de pe piata unul dintre cele mai noi modele de telefoane

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co analizeaza o posibila retragere de pe piata a telefoanelor Galaxy Note 7, dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la o posibila problema la bateria.

Samsung opreste vanzarile de Galaxy Note 7 din cauza bateriei care explodeaza

Cand un Samsung Galaxy Note 7 a explodat unui utilizator din China, incarcatorul prost a fost gasit vinovat. Acum, e o problema majora pentru Samsung.

Samsung Electronics confirma oprirea vanzarilor de telefoane Galaxy Note 7, din cauza bateriilor

Samsung Electronics a confirmat vineri ca opreste livrarile smartphone-urilor premium Galaxy Note 7 si ca va pregati inlocuirea celor deja vandute, dupa ce a constatat un defect al bateriilor care poate provoca aprinderea acestora, transmite Reuters.

VIDEO. Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor

Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor .

O familie de musulmani nu s-a putut bucura de vacanta in Marea Britanie din cauza atitudinii englezilor: Ne-au spus ca suntem teroristi, se uitau la noi ca la niste extraterestri

Membrii unei familii de musulmani se plang ca au fost acuzati ca sunt teroristi si au fost priviti ca niste extraterestrii de locuitorii din comitatul englez Lincolnshire, unde si-au.

Edilul din Targu Mures, pieton din cauza subalternului Dorel: Am fost sanctionat de agentii Politiei Rutiere pentru ca au gresit modul in care au amplasat indicatoarele de circulatie pe anumite artere din oras

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a ramas pieton din cauza subalternilor sai. Edilul a fost tras pe dreapta de politisti in timp ce conducea pe o strada al carei regim de circulatie fusese.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )