Libnet.ro
UNICEF

22:46

Din nou vesti proaste pentru Michi de la Suie Paparude. Muzicianul a fost reconectat la aparate

Adevărul Adevărul,
Din nou vesti proaste pentru Michi de la Suie Paparude. Muzicianul a fost reconectat la aparate

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara au fost nevoiti sa il sedeze si sa il reconecteze la aparate pe Mihai Campineanu, component al trupei Suie Paparude, cunoscut publicului drept Michi. continuă pe Adevărul

Din nou vesti proaste pentru Michi. Muzicianul a fost reconectat la aparate

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara au fost nevoiti sa il sedeze si sa il recoenteze la aparate pe Mihai Campineanu.

Michi (Suie Paparude), la un pas de moarte dupa un infarct!

La doar 42 de ani, Michi de la Suie Paparude foto centru) a fost la un pas de moarte dupa un atac de cord suferit sambata seara. In prezent, artistul este internat in stare de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Michi de la Suie Paparude a iesit din coma: Ne bucuram ca sunt semne bune ca evolutie. Pacientul a fost dezintubat

Medicii Spitalului Judetean din Timisoara au oferit o veste imbucuratoare pentru fanii trupei Suie Paparude si pentru cei care sunt alaturi de Mihai Campineanu.

Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. Artistul ar putea avea probleme neurologice grave

Mihai Campeanu, componentul trupei Suie Paparude, a fost transferat, ieri, la Spitalul Judetean din Timisoara, pentru un consult neurologic. Situatia lui este incerta.

Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. Artistul are probleme neurologice grave

Mihai Campeanu, componentul trupei Suie Paparude, a fost transferat, ieri, la Spitalul Judetean din Timisoara, pentru un consult neurologic. Situatia lui este incerta.

Galeria Stelei, mesaj impresionant pentru Michi de la Suie Paparude

Liderul trupei Suie Paparude este in continuare in coma si supravegheat atent, intr-un spital din Timisoara. Medicii au o veste buna insa, Michi nu are leziuni cerebrale. in semn de recunostinta fata de.

FOTO Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. El a fost transferat la sectia de Terapia Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara

Mihai Campineanu, artistul indragitei trupe Suie Paparude, a fost dus la cel mai mare spitalul din vestul tarii, pentru ca specialistii neurologi sa-l poata avea sub observatie.

Vesti proaste despre starea lui Mihai Campineanu. Artistul a fost intubat din nou

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou. Artistul nu poate respira singur, informeaza Mediafax. Potrivit.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, INTUBAT din nou.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost, din nou, intubat de catre medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. Totodata, Campineanu .

Liderul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost intubat din nou

Starea de sanatate a liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu s-a inrautatit. Artistul a fost intubat din nou, dupa ce miercuri fusese deconectat de la aparate. Medicii care il ingrijesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )