Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo, eliminata din Liga Campionilor

România Liberă România Liberă,
Dinamo, eliminata din Liga Campionilor

Comitetul Executiv al Federatiei Europene de Handbal EHF) a decis sa anuleze toate meciurile din op. continuă pe România Liberă

Dinamo, eliminata din Liga Campionilor la handbal masculin! Decizii de ultima ora ale EHF + reactii: Ne-a invins un virus

Dinamo Bucuresti a fost eliminata din Liga Campionilor la handbal masculin, acolo unde ar fi trebuit sa infrunte, in optimi, cel mai bogat club din lume - PSG, dupa o decizie radicala a Comitetului Executiv al Federatiei Europene de Handbal.

Dinamo eliminata de virus din Liga Campionilor. Decizie bizara din partea EHF

Federatia Europeana de Handbal EHF) a hotarat, vineri, sa anuleze faza optimilor si sferturilor de finala in Liga Campionilor la handbal masculin.

Federatia Europeana de Handbal: Romania, calificata la Euro 2020 Dinamo, eliminata din Liga Campionilor

In contextul pandemiei de COVID-19, analizand situatia actuala, EHF, Federatia Europeana de Handbal, a luat o serie de decizii. Printre altele, Comitetul Executiv a anuntat si ca clubul Dinamo a fost exclus.

Savenco plangea! Familia Dinamo, cu inima franta dupa ce a fost scoasa din Liga Campionilor dintr-un birou

Petre Cozma a declarat ca este profund mahnit de hotararea luata de EHF, de a anula optimile si sferturile Ligii Campionilor la handbal, prin care echipa Dinamo, neinvinsa in Europa in acest an, a fost privata de sansa de a se mai confrunta cu granzii handbalului european.

Cum va arata un meci din Liga 1, dupa epidemia de coronavirus

Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista propun ca meciurile din Liga 1 sa fie jucate fara spectatori, cu maxim 125 de persoane la fiecare partida. in Romania, antrenamentele cu echipa ar trebui sa inceapa in mai, iar sezonul s-ar relua in iunie.

Cornel Dinu, acuze grave la 36 de ani de la meciul Dinamo vs Liverpool: Nu am mai putut umbla la arbitri

S-au implinit 36 de ani de la cea mai importanta performanta a lui Dinamo in cupele europene, semifinala cu Liverpool din Cupa Campionilor Europeni. Cornel Dinu, emblema a clubului din Stefan cel Mare, a povestit cum pe traseul formatiei bucurestene si-ar fi facut aparitia si gentile cu bani duse arbitrilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )