Libnet.ro
UNICEF

15:30

Directia de Sanatate Publica va pune la dispozitia buzoienilor un Call center

Adevărul Adevărul,
Directia de Sanatate Publica va pune la dispozitia buzoienilor un Call center

Buzoienii vor putea obtine informatii legate de criza coronavirus si despre restrictiile impuse de autoritati printr-un apel telefonic la numerele unui Call center pe care Directia de Sanatate Publica il amenajeaza pe Bulevardul Balcescu. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza duminica, de la ora 11,00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, pe Arena Nationala. Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala Haideti sa respectam cu totii normele pentru a avea sarbatori fara alte restrictii

UPDATE: Principalele declaratii ale sefului statului, dupa vizita laCall Center DSP Bucuresti: Am vizitat astazi Call Center-ul instalat aici, in Arena Nationala, si pot sa va spun din capul.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

EXCLUSIV Razvan Chereches, expert in sanatate publica: Guvernul a pierdut deja startul campaniei de vaccinare

Profesor universitar si expert in sanatate publica, Razvan Chereches atrage atentia ca autoritatile romane au intarziat nepermis campania de informare populatiei asupra vaccinarii contra COVID-19, ceea ce ar putea avea urmari grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )