Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directoarea generala a Hexi Pharma, Flori Dinu, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare

România Liberă România Liberă,
Directoarea generala a Hexi Pharma, Flori Dinu, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma. continuă pe România Liberă

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Hexi Pharma, Flori Dinu, Uliana Ochinciuc si doua off-shore-uri / 23 de case, 32 de masini si conturi, puse sub sechestru

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Hexi Pharma, Flori Dinu, Miron Panaitescu, Uliana Ochinciuc si Radu Ochinciuc, in scandalul dezinfectantilor diluati.

Directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, audiata la DNA

Directorul firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, este audiata, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie legate de contracte pentru dezinfectanti incheiate de societate cu mai multe.

Magistratii fac dezvaluiri despre operatiunile mafiote din Hexi Pharma: Flori Dinu participa la instigarea lui Dan Condrea (VIDEO)

Magistratii au dat in vileag operatiunile mafiote din Hexi Pharma in motivarea deciziei de punere in libertate a lui Flori Dinu, arata B1 TV. in calitatea sa de director general al.

UPDATE Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA. Directorul general Flori Dinu a fost audiata joi dimineata / In fata procurorilor a ajuns si Miron Panaitescu, fost director al Hexi Med

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu a fost citata de procurorii anticoruptie si a fost audiata joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati produsi de aceasta firma. Reamintim ca prima ancheta legata de Hexi Pharma a fost initiata de Parchetul General, iar Flori Dinu este in arest la domiciliu in acest dosar, pentru 128 de capete de acuzare. 31DNA investigheaza presupuse fapte de abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani in ancheta ce vizeaza conducerea si activitatea Hexi Pharma.

Dosarul Hexi Pharma, la DNA. Flori Dinu, directoarea companiei, audiata

Directoarea companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost citata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, semn ca procurorii DNA au deschis un dosar in acest caz, arata B1 TV. Potrivit unor surse, Flori Din.

Mai tare ca Elena Udrea! Ce conditii a avut in celula sefa Hexi Pharma

Flori Dinu, directoarea firmei Hexi Pharma, si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata in Arestul Central al Politiei Capitalei sub puterea ordonantei de retinere de 24 de ore. Colaboratoarea lui Dan.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, este la DNA. A venit si sotia lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, s-a prezentat la DNA

Flori Dinu, director general al companiei Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la DNA Bucuresti.

Managerul Hexi Pharma - Flori Dinu, sotia lui Condrea si fratele ei, fostul director Miron Panaitescu si compania, sub urmarire penala. Zeci de case si masini, sub sechestru

Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA, iar prima persoana citata la audieri este managerul companiei, Flori Dinu, aflata in arest la domiciliu. in aceasta dimineata, urmeaza sa ajunga mai multe.

DNA: Managerul Hexi Pharma - Flori Dinu, sotia lui Condrea si fratele ei, dar si fostul director Miron Panaitescu si compania, urmariti penal. Sechestru pe conturile Hexi

Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA, iar prima persoana citata la audieri este managerul companiei, Flori Dinu, aflata in arest la domiciliu. in aceasta dimineata, urmeaza sa ajunga mai multe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )