Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un director al Coca-Cola HBC Romania a fost numit country manager pentru Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un director al Coca-Cola HBC Romania a fost numit country manager pentru Republica Moldova

Coca-Cola Hellenic l-a numit pe Traian Nechifor, in prezent director de vanzari la nivel national la Coca-Cola HBC Romania, in functia de country manager pentru Republica Moldova, cu incepere de la 1 septembrie, a anuntat luni compania. continuă pe Ziarul Bursa

Coca-Cola HBC il trimite pe unul din cei mai vechi angajati din Romania la carma businessului din Rep. Moldova

Coca-Cola Hellenic l-a numit, incepand cu 1 septembrie, pe Traian Nechifor in functia de country manager pentru Republica Moldova. El va coordona functiunile de financiar, resurse umane, relatii publice, aprovizionare si marketing.

Coca-Cola a numit nou country manager pentru Republica Moldova

Coca-Cola Hellenic l-a numit pe Traian Nechifor, in prezent director de vanzari la nivel national la Coca-Cola HBC Romania, in functia de country manager pentru Republica Moldova, cu incepere de la 1 septembrie, a anuntat luni compania.

Bogdan Stelea a fost numit antrenor principal al nationalei de fotbal U-21 a Romaniei. Emil Sandoi si-a reziliat contractul pe cale amiabila

Fostul portar al nationalei Romaniei de fotbal, Bogdan Stelea a fost numit antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21, anunta Federatia Romana de Fotbal. Numirea lui Stelea vine dupa ce fostul selectioner U-21, Emil Sandoi, a anuntat luni ca si-a reziliat contractul cu FRF pe cale amiabila, desi in ultima perioada a fost criticat pentru prestatiile slabe ale echipei nationale de tineret. Pe langa numirea lui Stelea la nationala U-21, Costel Galca a fost numit principal la nationala Under 17.

Bogdan Stelea a fost numit selectioner al nationalei de tineret.

Bogdan Stelea este noul antrenor al selectionatei de tineret a Romaniei, Under 21, tehnicianul inlocuindu-l pe Emil Sandoi care si-a reziliat, ieri, contractul cu Federatia Romana de Fotbal, potrivit siteului frf. ro. Federatia Romana de Fotbal FRF) anunta ca tot la juniori, la nationala Under 17 jucatori nascuti in 1997) a fost denumit antrenor Constantin Galca. La selectionata Under 18 jucatori nascuti in 1996) noul tehnician este Ion Dumitru. Emil Sandoi si-a reziliat, luni, contractul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )