Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bogdan Stelea a fost numit antrenor principal al nationalei de fotbal U-21 a Romaniei. Emil Sandoi si-a reziliat contractul pe cale amiabila

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Stelea a fost numit antrenor principal al nationalei de fotbal U-21 a Romaniei. Emil Sandoi si-a reziliat contractul pe cale amiabila

Fostul portar al nationalei Romaniei de fotbal, Bogdan Stelea a fost numit antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21, anunta Federatia Romana de Fotbal. Numirea lui Stelea vine dupa ce fostul selectioner U-21, Emil Sandoi, a anuntat luni ca si-a reziliat contractul cu FRF pe cale amiabila, desi in ultima perioada a fost criticat pentru prestatiile slabe ale echipei nationale de tineret. Pe langa numirea lui Stelea la nationala U-21, Costel Galca a fost numit principal la nationala Under 17. continuă pe Hotnews

FRF: Bogdan Stelea, numit antrenor principal al nationalei de fotbal U-21 a Romaniei

Fostul portar al nationalei Romaniei, Bogdan Stelea, a fost numit antrenor principal al reprezentativei de tineret Under-21, informeaza Federatia Romana de Fotbal FRF). Bogdan Stelea ii urmeaza lui Emil.

Bogdan Stelea a fost numit selectioner al nationalei de tineret.

Bogdan Stelea este noul antrenor al selectionatei de tineret a Romaniei, Under 21, tehnicianul inlocuindu-l pe Emil Sandoi care si-a reziliat, ieri, contractul cu Federatia Romana de Fotbal, potrivit siteului frf. ro. Federatia Romana de Fotbal FRF) anunta ca tot la juniori, la nationala Under 17 jucatori nascuti in 1997) a fost denumit antrenor Constantin Galca. La selectionata Under 18 jucatori nascuti in 1996) noul tehnician este Ion Dumitru. Emil Sandoi si-a reziliat, luni, contractul .

Bogdan Stelea, noul selectioner al nationalei de tineret

Fostul portar al generatiei de aur, Bogdan Stelea, a fost numit marti in functia de selectionar al nationalei de tineret U-21 a Romaniei. Acesta ii succede lui Emil Sandoi, care si-a reziliat contractul.

Frederico Piovaccari, ridicat in slavi de un fost mare antrenor al Stelei: Este o forta a naturii!

Gratie primului gol marcat de Piovaccari pentru Steaua in Liga 1, multi oameni de fotbal nu au mai contenit cu laudele la adresa atacantului italian. Emeric Ienei este surprins de calitatile tehnice si fizice ale fotbalistului, caruia ii prevede un viitor frumos in tricoul rpos-albastru.

Un director al Coca-Cola HBC Romania a fost numit country manager pentru Republica Moldova

Coca-Cola Hellenic l-a numit pe Traian Nechifor, in prezent director de vanzari la nivel national la Coca-Cola HBC Romania, in functia de country manager pentru Republica Moldova, cu incepere de la 1 septembrie, a anuntat luni compania.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )