Libnet.ro
UNICEF

09:30

Directorul Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat in urma discutiilor cu ministrul Andrei Gerea

Hotnews Hotnews,
 Directorul Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat in urma discutiilor cu ministrul Andrei Gerea

Directorul general al Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat din functie marti, in urma unei intalniri cu ministrul Energiei, Andrei Gerea, Moraru sustinand ca demisia sa nu are legatura cu discutiile avute cu ministrul si nici cu protestele minerilor de la Crucea. Ioan Moraru a declarat pentru Mediafax ca a avut cu ministrul Energiei o discutie foarte la obiect pe problemele Companiei Nationale a Uraniului, iar la finalul intalnirii si-a depus demisia. El a sustinut ca demisia sa nu are legatura cu discutia foarte corecta pe care a avut-o cu ministrul si nici cu conflictul de munca de la Exploarea de uraniu de la Crucea. Motivele sunt personale si unilaterale a spus Moraru. continuă pe Hotnews

Directorul general al Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat in urma unei discutii cu ministrul Energiei

Directorul general al Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat marti din functie, informeaza Mediafax. Demisia are loc in urma unei intalniri cu ministrul Energiei, Andrei Gerea. Moraru sustine c.

Directorul Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat in urma discutiilor cu Andrei Gerea

Ioan Moraru, directorul general al Companiei Nationale a Uraniului, a demisionat din functie, astazi, in urma unei intalniri cu ministrul Energiei, Andrei Gerea. Ioan Moraru a sustinut ca demisia sa nu are legatura cu discutiile avute cu ministrul si.

Directorul Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat

Directorul general al Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, si-a depus demisia. Anuntul a venit dupa o intalnire cu ministrul Energiei, Andrei Gerea. Moraru a sustine insa ca decizia sa nu are.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )