Libnet.ro
UNICEF

18:45

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures a murit de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures a murit de COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, director al Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit la varsta de 68 de ani. Cazan a fost internat mai multe zile la terapie intensiva din cauza infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, Vasile Cazan, a murit; el fusese confirmat cu COVID-19

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan, a murit la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma infectarii cu noul coronavirus, cu afectiuni preexistente, scrie Agerpres. A avut intotdeauna un cuvant bun pentru toata lumea si intr-un mod tipic cetatenilor mai in varsta din Targu Mures se exprima intotdeauna in limba materna a persoanei cu care vorbea. Vasile Cazan a condus Filarmonica de Stat Targu Mures mai bine de 20 de ani, dar a fost mult mai mult decat un director, a fost un adevarat mentor care a crescut mai multe generatii, insuflandu-le dragostea pentru muzica. Vom pastra memoria lui pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca in iubirea sa, domnule director!, a aratat presedintele Consiliului Judetean Mures, Peter Ferenc, pe pagina sa de Facebook.

Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, s-a stins din viata la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma testarii pozitive cu noul.

Directorul filarmonicii a murit de COVID. Era internat de mai multe zile la Terapie Intensiva

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan, a murit la varsta de 68 de ani, infectat cu noul coronavirus.

Teatrul National din Targu Mures s-a inchis temporar. Sase angajati au contractat COVID-19

Sase angajati aiTeatrului National din Targu Mures au fost testati pozitiv pentru COVID-19, motiv pentru care institutia si-a suspendat temporar activitatea. Se crede ca infectarea s-ar fi produs.

A murit directorul filarmonicii Transilvania, Marius Tabacu

Marius Tabacu, traducator premiat si directorul filarmonicii clujene in ultimii 13 ani, a murit la varsta de 68 de ani. Directorul Filarmonicii de Stat Transilvania s-a stins din viata.

Marius Tabacu, traducator si directorul filarmonicii clujene, a murit

Marius Tabacu, traducator premiat si directorul filarmonicii clujene in ultimii 13 ani, a murit la varsta de 68 de ani, potrivit unui anunt facut vineri de Ministerul Culturii.

CORONAVIRUS |Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu: Directiile de Sanatate Publica au fost cele mai putin pregatite pentru un rol central intr-o criza sanitara (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat duminica. in cadrul emisiunii Talk B1, ca Directiile de Sanatate Publica DSP) au fost cele mai putin pregatite pentru gestionarea.

Un elev din Oradea a murit, dupa ce s-a aruncat de la fereastra

Caz terifiant in Oradea. Un tanar de 18 ani, elev in clasa a XII-a la Liceul Ady Endre din municipiu, a murit, dupa ce s-a aruncat de la o fereastra. Elev din Oradea, mort dupa ce s-a.

Dirijorul Horia Andreescu va concerta la Filarmonica de Stat din Pitesti

Acesta va inaugura o serie de concerte prin care se asociaza ideii de a oferi orchestrelor din orase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )