Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu: Directiile de Sanatate Publica au fost cele mai putin pregatite pentru un rol central intr-o criza sanitara (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu: Directiile de Sanatate Publica au fost cele mai putin pregatite pentru un rol central intr-o criza sanitara (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat duminica. in cadrul emisiunii Talk B1, ca Directiile de Sanatate Publica DSP) au fost cele mai putin pregatite pentru gestionarea. continuă pe B1

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, Vasile Cazan, a murit; el fusese confirmat cu COVID-19

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan, a murit la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma infectarii cu noul coronavirus, cu afectiuni preexistente, scrie Agerpres. A avut intotdeauna un cuvant bun pentru toata lumea si intr-un mod tipic cetatenilor mai in varsta din Targu Mures se exprima intotdeauna in limba materna a persoanei cu care vorbea. Vasile Cazan a condus Filarmonica de Stat Targu Mures mai bine de 20 de ani, dar a fost mult mai mult decat un director, a fost un adevarat mentor care a crescut mai multe generatii, insuflandu-le dragostea pentru muzica. Vom pastra memoria lui pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca in iubirea sa, domnule director!, a aratat presedintele Consiliului Judetean Mures, Peter Ferenc, pe pagina sa de Facebook.

Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, s-a stins din viata la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma testarii pozitive cu noul.

Ministerul Sanatatii vrea sa cumpere Remdesivir direct de la producator

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca a fost demarata o procedura de achizitie de 12. 000 do.

CORONAVIRUS |Orasul Auckland din Noua Zeelanda revine la normalitate dupa ce a depasit focarul de COVID-19

Orasul Auckland din Noua Zeelanda, cu 1,7 milioane de locuitori, a revenit joi la normalitate dupa ce a emis doua decrete ce au impus izolarea populatiei la domiciliu, depasind focarul de COVID-19 detectat la.

Dirijorul Horia Andreescu va concerta la Filarmonica de Stat din Pitesti

Acesta va inaugura o serie de concerte prin care se asociaza ideii de a oferi orchestrelor din orase.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4372 seconds )