Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul filarmonicii a murit de COVID. Era internat de mai multe zile la Terapie Intensiva

Antena3 Antena3,
Directorul filarmonicii a murit de COVID. Era internat de mai multe zile la Terapie Intensiva

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan, a murit la varsta de 68 de ani, infectat cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures a murit de COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, director al Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit la varsta de 68 de ani. Cazan a fost internat mai multe zile la terapie intensiva din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, Vasile Cazan, a murit; el fusese confirmat cu COVID-19

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan, a murit la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma infectarii cu noul coronavirus, cu afectiuni preexistente, scrie Agerpres. A avut intotdeauna un cuvant bun pentru toata lumea si intr-un mod tipic cetatenilor mai in varsta din Targu Mures se exprima intotdeauna in limba materna a persoanei cu care vorbea. Vasile Cazan a condus Filarmonica de Stat Targu Mures mai bine de 20 de ani, dar a fost mult mai mult decat un director, a fost un adevarat mentor care a crescut mai multe generatii, insuflandu-le dragostea pentru muzica. Vom pastra memoria lui pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca in iubirea sa, domnule director!, a aratat presedintele Consiliului Judetean Mures, Peter Ferenc, pe pagina sa de Facebook.

Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, s-a stins din viata la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma testarii pozitive cu noul.

Primul sot al Adinei Alberts a murit: Bancherul George Alberts, diagnosticat cu COVID-19, era internat la Institutul Matei Bals

Primul sot al medicului Adina Alberts, bancherul George Alberts, a murit. Acesta era infectat cu noul coronavirus era internat la Institutul Matei Bals. intr-o postare pe Facebook, Adina Alberts precizeaza ca.

A murit directorul filarmonicii Transilvania, Marius Tabacu

Marius Tabacu, traducator premiat si directorul filarmonicii clujene in ultimii 13 ani, a murit la varsta de 68 de ani. Directorul Filarmonicii de Stat Transilvania s-a stins din viata.

Marius Tabacu, traducator si directorul filarmonicii clujene, a murit

Marius Tabacu, traducator premiat si directorul filarmonicii clujene in ultimii 13 ani, a murit la varsta de 68 de ani, potrivit unui anunt facut vineri de Ministerul Culturii.

Boala pe care tot mai multe femei incep sa o aiba. Nici macar nu-si dau seama pentru ca nu le doare

Cel mai des infertilitatea feminina este cauzata de endometrioza. De altfel, specialistii sustin ca nu este o afectiune dureroasa, dar care apare cu precadere la femeile tinere. Din fericire insa, daca este descoperita la timp, boala poate fi tratata. Boala pe care tot mai multe femei incep sa o aiba Endometrioza este o boala cronica, .

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

ICCJ a exclus mai multe documente din Dosarul Revolutiei, in care este judecat Ion Iliescu Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

Instanta Suprema a exclus mai multe probe in Dosarul Revolutiei, care s-ar putea intoarce astfel la Parchet. ICCJ da procurorilor militari un termen de 5 zile in care sa remedieze.

Dosarul Revolutiei: Instanta suprema exclude mai multe probe Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

Instanta suprema a constatat vineri neregularitatea rechizitoriului intocmit de Sectia Parchetelor Militare in Dosarul Revolutiei, prin care in 5 aprilie 2019 au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus. Magistratii ICCJ au exclus mai multe probe de la dosar si dau procurorilor militari un termen de 5 zile in care sa remedieze neregularitatile si sa decida daca cer restituirea dosarului sau mentin hotararea de trimitere in judecata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )