Libnet.ro
UNICEF

06:15

Directorul general si presedintele celei mai mari banci din Grecia intentioneaza sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Directorul general si presedintele celei mai mari banci din Grecia intentioneaza sa demisioneze

Directorul general si presedintele National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, prezenta si in Romania, intentioneaza sa demisioneze in urmatoarele zile, potrivit Reuters. continuă pe Antena3

Swiss Leaks: Una din cele mai mari banci elvetiene, acuzata ca a ajutat inclusiv romani sa faca evaziune fiscala

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Swiss Leaks: Un roman a ascuns peste 800 de milioane de dolari, ajutat de una din cele mai mari banci elvetiene

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

Directorul general si presedintele NBG vor demisiona in urmatoarele zile

Directorul general si presedintele National Bank of Greece NBG) intentioneaza sa demisioneze in urmatoarele zile, a declarat, pentru Reuters, Alexandros Tourkolias, seful celui mai mare grup bancar elen.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Misterele din jurul celei mai adanci pesteri si a treia ca lungime din tara

Pestera Tausoare fascineaza cercetatorii si speologii din tara si de peste hotare. Cea mai adanca pestera din tara si a treia ca lungime situata in inima Muntilor Rodnei fascineaza si pasionatii de ocultism, asta datorita misterelor din jurul sau care dateaza si ele de cateva decenii bune.

Cele mai mari tepe de pe internet. Virusul Politia Romana blocheaza calculatorul si a ucis oameni

Cele mai mari tepe de pe internet includ virusi care pot sa-ti blocheze calculatorul si sa-ti ceara rascumparare. Acestia sunt singurii care au facut si victime pana acum in istorie. Ransomware sau virusul Politiei Romane sunt printre cei mai periculosi .

Moodys a retrogradat ratingurile a cinci banci din Grecia

Moodys a retrogradat luni ratingurile pentru depozitele pe termen lung si datoriile cu prioritate la plata a cinci banci din Grecia. Institutiile bancare vizate sunt Piraeus Bank, National Bank of Greece si Alpha.

Ratingurile a cinci banci din Grecia au fost retrogradate

Moody 's a retrogradat luni ratingurile pentru depozitele pe termen lung si datoriile cu prioritate la plata a cinci banci din Grecia, respectiv Piraeus Bank, National Bank of Greece si Alpha Bank, de la nivelul Caa1 la Caa2, si Eurobank Ergasias si Attica Bank, de la Caa2 la Caa3.

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )