Libnet.ro
UNICEF

08:30

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost ranita grav intr-un accident de circulatie

Adevărul Adevărul,
Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost ranita grav intr-un accident de circulatie

Daiana Brinzan, directorul medical al Spitalului Judetean Targu-Jiu, este internata in stare grava in Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, dupa ce a fost ranita intr-un accident rutier care a avut loc sambata dimineata. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti medici ginecologi ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, prins in flagrant luand mita pentru a efectua un avort

Unul dintre cei mai cunoscuti ginecologi ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, medicul Simona Botez a fost prins in flagrant astazi in timp ce primea de la o pacienta 1500 lei pentru a efectua o intrerupere de sarcina. Mai multe cadre medicale din cadrul unitatii sanitare sunt suspectate de fapte de coruptie.

FOTO Doi ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui, retinuti pentru luare de mita: doctoritele Botez si Andrei, in arest. Tanasescu sub control judiciar

Medicul Simona Botez de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a fost prins in flagrant, luni, in timp ce primea de la un investigator acoperit 1500 lei pentru a efectua o intrerupere de sarcina. Botez a fost retinuta pentru 24 de ore, alaturi de medicul Doina Andrei. Ginecologul Adrian Tanasescu va fi cercetat sub control judiciar. Doctorii vasluieni sunt acuzati ca luau materiale sanitare din spital pentru a le folosi la cabinetele particulare.

FOTO Doi ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui, retinuti pentru luare de mita: doctoritele Botez si Andrei, in arest. Tanasescu, sub control judiciar

Medicul Simona Botez de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a fost prins in flagrant, luni, in timp ce primea de la un investigator acoperit 1. 500 de lei pentru a efectua o intrerupere de sarcina. Botez a fost retinuta pentru 24 de ore, alaturi de Doina Andrei. Ginecologul Adrian Tanasescu va fi cercetat sub control judiciar. Doctorii vasluieni sunt acuzati ca luau materiale sanitare din spital pentru a le folosi la cabinetele particulare.

A fost votat bugetul municipiului Targu Jiu. Cati bani are la dispozitie primaria

Bugetul municipiului Targu Jiu a fost votat astazi de catre Consiliul Local. Cei mai multi bani vor merge catre investitii.

Un nou protest de amploare in Targu Jiu. 7000 de mineri si energeticieni vor iesi din nou in strada

Organizatiile sindicale din minerit si energie pregatesc un nou protest de amploare in Targu Jiu, la care sunt asteptati sai participe aproximativ 7000 de manifestanti.

Inspectorii antifrauda au descins in Ranca. Tarabagii au fost luati la puricat

Inspectorii de la Directia Regionala Antifrauda Targu-Jiu s-au aflat, ieri, in zona montanta Ranca, din judetul Gorj.

VIDEO Pandurii a fost invinsa in ultimul amical din Antalya

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa de formatia FC Astana, campioana din Kazahstan, in ultimul meci amical sustinut in cantonamentul din Antalya, inainte de inceperea sezonului.

Energia a fost invinsa la sase goluri diferenta, dar s-a calificat in Final Four

Echipa de handbal Energia Targu Jiu a fost invinsa, aseara, la o diferenta de sase goluri de CSM Bucuresti, dar a reusit calificarea in Final Four.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )