Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul MNIR, despre tablourile furate din Olanda: Cenusa contine urme de vopsea, panza ...

România Liberă România Liberă,
Directorul MNIR, despre tablourile furate din Olanda: Cenusa contine urme de vopsea, panza ...

Directorul Muzeului National de Istorie a Romaniei, Ernest Oberlander-Tarnoveanu, a declarat miercuri, intr-un interviu exclusiv pentru Associated Press, ca cenusa gasita in soba mamei unuia dintre inculpatii in cazul furtului a sapte tablouri de mai multe milioane de dolari dintr-un muzeu olandez, contine urme de vopsea, panza si cuie, informeaza Agerpres. Descoperirea reprezinta dovada ca femeia, Olga Dogaru, s-ar putea sa fi spus adevarul atunci cand a sustinut ca a ars tablourile, care au . continuă pe România Liberă

Stenograme in cazul tablourilor furate din Olanda. Suspectii voiau sa vanda picturile lui Gigi Becali: Cu acaretele astea, mi-e ca ne impotmolim rau

Furtul de tablouri din Olanda a fost pregatit cu atentie de inculpatii din dosar, in frunte cu liderul gruparii, Radu Dogaru. Hotii le-au furat in 2 minute si 48 de secunde din incinta muzeului Kunsthal din.

Cum erau numite de hoti, codificat, tablourile furate in Olanda.

Hotii celor sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam vorbeau codificat despre operele de arta, spunandu-le caini sau morti, potrivit rechizitoriului procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata dsi Terorism DIICOT), transmite Mediafax. Procurorii DIICOT i-au trimis in judecata, in 15 iulie, pe Radu Dogaru, Eugen Darie, Alexandru Bitu, Olga Dogaru, Petre Condrat si, in lipsa, pe Adrian Procop, in dosarul privind furtul celor sapte tablouri de .

UPDATE Tablourile furate de la muzeul din Olanda ar fi fost aduse in Romania in doua perne. Mama unuia dintre suspecti a recunoscut ca a ars tablourile

Cele sapte tablouri furate din muzeul Kunsthal din Rotterdam, in octombrie 2012, ar fi fost aduse in Romania ascunse in perne, prin Vama Nadlac si ar fi stat o perioada in portbagajul masinii lui Eugen Darie, se arata in rechizitoriul prin care cei sase suspecti in acest dosar au fost trimisi in judecata. De asemenea, mama lui Radu Dogaru ar fi recunoscut in timpul audierilor ca a ars tablourile in soba casei sale.

Tablourile furate de la muzeul din Olanda ar fi fost aduse in Romania in doua perne

Cele sapte tablouri furate din muzeul Kunsthal din Rotterdam, in octombrie 2012, ar fi fost aduse in Romania ascunse in perne, prin Vama Nadlac si ar fi stat o perioada in portbagajul masinii lui Eugen Darie, se arata in rechizitoriul prin care cei sase suspecti in acest dosar au fost trimisi in judecata.

Ce spuneau hotii tablourilor din Olanda cu trei zile inainte de a fi arestati.

Dogaru, Darie si Bitu au incercat sa gaseasca in Romania potentiali cumparatori pentru tablourile furate si i-au cerut unei cunostinte din Belgia sa caute persoane interesate la Monaco, iar cu trei zile inainte de a fi arestati discutau ca trebuie sa scape de acarete, ca sa nu se impotmoleasca, transmite Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) i-au trimis in judecata, in 15 iulie, pe Radu Dogaru, Eugen Darie, Alexandru .

Furtul de tablouri din Olanda: Hotii au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam/ Tablourile au fost arse

Hotii romani care au sustras sapte tablouri de mare valoare din Olanda au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, iar operele de arta au fost transportate in Romania ascunse in perne.

Hotii tablourilor din Olanda voiau sa-i vanda operele de arta lui Becali. Daca reusim, ai 5%

Hotii care au furat tablourile de milioane de euro din Olanda planuiau sa-i vanda operele de arta lui Gigi Becali. Odata ajunsi in Romania, ei aveau de gand sa le vanda unui om de afaceri din Tulcea,.

Furtul de tablouri din Olanda: Hotii au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam

Hotii romani care au sustras sapte tablouri de mare valoare din Olanda au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, iar operele de arta au fost transportate in Romania ascunse in perne.

Hotii de tablouri din Olanda, trimisi in judecata de procurorii DIICOT: Cinci dintre ei, in stare de arest preventiv

ProcuroriiDIICOTau dispus, luni, trimiterea in judecata a celor 6 persoane suspecate de furtul tablourilor din Olanda, 5 dintre acestea fiind in stare de arest preventiv, iar a sasea in stare de.

Hotii tablourilor din Olanda, cercetati in numeroase alte dosare.

Tinerii trimisi in judecata pentru furtul celor sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam sunt cercetati in numeroase alte dosare, pentru distrugere, violare de domiciliu, proxenetism, ultraj sau trafic de persoane, potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT, transmite Mediafax. Conform anchetatorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Eugen Darie este cercetat in prezent de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Macin .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )