Libnet.ro
UNICEF

13:15

Directorul Romarm, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul exploziei de la ...

România Liberă România Liberă,
Directorul Romarm, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul exploziei de la ...

Directorul general al Romarm, Gheorghe Lori Boian fost director al UM Sadu din Gorj), a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, distrugere din culpa, neluarea masurilor de securitate, in urma exploziei produse la UM Sadu in februarie 2011, cand si-au pierdut viata doua angajate, potrivit NewsIn, citat de Realitatea. net. Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Gheorghe-Lori Boian, actual director al Romarm Bucuresti si fost director . continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii va face achizitii pentru spitalele din reteaua proprie

Ministerul Sanatatii va face achizitii pentru spitalele din reteaua proprie si cea a autoritatilor administratiei publice locale, dupa ce a constatat ca au fost cazuri cand pretul de cumparare a unui anumit produs a fost si de zece ori mai mare de la o unitate la alta, potrivit unui proiect hotarare de guvern, relateaza HotNews. ro.

Fosti ofiteri SRI, judecati pentru ucidere: unul a dat ordinul, trei l-au executat.

Trei fosti angajati ai SRI Timis si un superior al acestora sunt judecati pentru lovituri cauzatoare de moarte si purtare abuziva, de Tribunalul Militar Timisoara, dupa ce superiorul le-ar fi ordonat celor trei sa bata trei persoane care vroiau sa fure fier vechi din curtea institutiei. Una dintre victime a decedat. Prim-procurorul Parchetului Militar Timisoara, Radu Ilina, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca dosarul a patru fosti angajati ai SRI va fi judecat la Tribunalul Militar .

Celebrul Metropolitan Museum of Art din New York, dat in judecata pentru frauda si inselaciune

Doi fosti angajati ai celebrului Metropolitan Museum of Art din New York au dat in judecata muzeul pentru ca taxeaza vizitatorii la intrare, desi accesul este gratuit. Aministratia institutiei pacaleste .

Britanicii vorbesc deschis despre Brixit. Suportul pentru iesirea din Uniunea Europeana creste rapid

Euroscepticismul, exacerbat de criza din zona euro, a ajuns la maxim in Marea Britanie, unde tabuul a cazut: scenariul unei iesiri sau Brixit British exit) este de acum evocat la scena deschisa, daca exigentele pentru reforma ale Londrei nu sunt luate in calcul, scrie AFP.

Armata israeliana ar putea convoca 75.000 de rezervisti pentru operatiunile din Fasia Gaza

Secretarul Guvernului Israelului a initiat consultari cu principalii ministri pentru a obtine aprobarea acestora in vederea mobilizarii a 75. 000 de rezervisti care sa participe la operatiunile din Fasia Gaza,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )