Libnet.ro
UNICEF

07:15

Distrugatorul USS Ross ar putea ajunge in Marea Neagra pe 21 mai

Antena3 Antena3,
Distrugatorul USS Ross ar putea ajunge in Marea Neagra pe 21 mai

Distrugatorul USS Ross al Fortelor Navale americane ar putea ajunge pe 21 mai in Marea Neagra, anunta surse militare citate de agentia rusa Sputnik. Distrugatorul USS Ross va intra in Marea N. continuă pe Antena3

Un nou distrugator american ajunge in Marea Neagra

Distrugatorul USS Ross, apartinand Fortelor Navale americane, ar putea ajunge pe 21 mai in Marea Neagra, anunta surse militare citate de agentia rusa Sputnik, conform Mediafax.

ExxonMobil, interesata de explorarea zacamintelor bulgaresti din Marea Neagra

Corporatia americana ExxonMoil este foarte interesata sa castige o licitatie de atribuire a unor lucrari de explorare de petrol si gaze in perimetre bulgaresti din Marea Neagra, a declarat Stacey Weltmer, director pentru operatiuni de explorari in Europa si Regiunea Caspica, transmite Novinite.

VIDEO In Marea Neagra a inceput batalia pentru petrolul si gazele din adancuri. Harta zonelor controlate de rusi si de americani

Mai multe perimetre din Marea Neagra din zona economica a Romaniei au deja petitori companii interesate de resursele de petrol si, mai ales, de gaze. Pe langa perimetrul exploatat de Petrom de ani de zile, inca 7 suprafete au fost trasate si concesionate.

Ironia sortii: Dan Diaconescu ar putea ajunge coleg in inchisoare cu Cristian Cioaca, cel pe care l-a bagat dupa gratii dupa serialul Elodia

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj, ar putea ajunge coleg de inchisoare cu fostul politist Cristian Cioaca, cel pe care l-a bagat dupa gratii dupa.

Educatia sexuala ar putea ajunge materie obligatorie la scoala

Educatia pentru sanatate, materie la care elevii ar invata despre viata sexuala, efectele consumului de droguri, igiena personala si despre cum sa previna unele boli grave, ar putea deveni obligatorie la scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )