Libnet.ro
UNICEF

08:00

DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o ...

România Liberă România Liberă,
DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o ...

Reprezentantii Partidului Noua Republica PNR) ii acuza pe cei ai Fortei Civice ca cer iesirea partidului din negocierile din cadrul ARD, PNR apreciind ca MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta, care asteapta cu adevarat o schimbare din temelii, scrie Mediafax. Citeste si: Ungureanu, la Conventia Nationala a Partidului Forta Civica: Suntem cei pe care altii ii considera ORBI, SURZI, MUTI Intr-un articol publicat luni pe site-ul Noua Republica, aceasta . continuă pe România Liberă

VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o ...

Reprezentantii Partidului Noua Republica PNR) ii acuza pe cei ai Fortei Civice ca cer iesirea partidului din negocierile din cadrul ARD, PNR apreciind ca MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta, care asteapta cu adevarat o schimbare din temelii, scrie Mediafax. Citeste si: Ungureanu, la Conventia Nationala a Partidului Forta Civica: Suntem cei pe care altii ii considera ORBI, SURZI, MUTI Intr-un articol publicat luni pe site-ul Noua Republica, aceasta .

VIDEO Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta

Partidul Noua Republica PNR) ii acuza nou infiintatul partid Forta Civica de faptul ca cer plecarea PNR de la masa negocierilor din cadrul Alintei Romania Dreapta. Totodata Noua republica sustine ca MRU Mihai razvan Ungureanu - n. r. ) devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta, care asteapta cu adevarat o schimbare din temelii.

Mihail Neamtu, liderul partidului Noua Republica: Mihai Razvan Ungureanu devine o dezamagire pentru electoratul de dreapta

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu devine o dezamagire pentru electoratul de dreapta, este de parere fondatorul partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, care l-a mai acuzat pe fostul premier si pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )