Libnet.ro
UNICEF

16:30

Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea. A fost gasit vinovat in cazul atentatului comis la maratonul din Boston

Antena3 Antena3,
Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea. A fost gasit vinovat in cazul atentatului comis la maratonul din Boston

Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, informeaza Mediafax. Djokar Tarnaev a fost. continuă pe Antena3

Djohar and Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate in cazul atentatului din Boston

Djokar Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, soldat cu trei morti si 260 de raniti, si risca pedeapsa cu moartea, informeaza CNN.

Djohar Tarnaev, unul dintre autorii atentatului terorist de la Boston, gasit vinovat pentru 30 de capete de acuzare

Djohar Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, soldat cu trei morti si 260 de raniti, si risca pedeapsa cu moartea, potrivit CNN.

Atacurile de la maratonul din Boston: Djohar Tsarnaev, gasit vinovat de crima

Djohar Tsarnaev a fost gasit vinovat de moartea a 3 persoane, printre care si un copil, si ranirea a altor 264, in atacul de la Maratonul din Boston din 15 aprilie 2013, precum si de uciderea unui politist patru zile mai tarziu, transmite Reuters.

SUA. Barbatul acuzat de uciderea a trei studenti musulmani, risca pedeapsa cu moartea

Un barbat acuzat de uciderea a trei studenti musulmani in statul american Carolina de Nord risca sa fie condamnat la moarte, au anuntat luni media locale, citate de DPA si preluate de AGERPRES. Craig Stephen.

Un cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini in Capitala

In urma cu cateva ore, un cadavru a fost gasit intr-o masina parcata in fata Sectiei 9 de politie. Cadavrul a fost gasit de niste muncitori care incercau sa mute masina. La fata locului au ajuns.

Un cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini de Constanta parcata in cartierul Pantelimon

Un cadavru a fost gasit miercuri in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, anunta Observator de Constanta.

Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata. VIDEO

Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata, cu ajutorul unui elicopter de cautari. Imaginile cu momentul localizarii copilului au fost date publicitatii.

Un pui de urs a fost gasit in pivnita unei case din Sibiu

Un pui de urs, de circa sapte - opt luni si aproximativ 40 de kilograme, a fost gasit in pivnita unei case din municipiul Sibiu si a fost dus la Gradina Zoologica pentru evaluarea starii de sanatate. Echipele .

Cadavrul unui barbat a fost gasit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala

Cadavrul unui barbat a fost descoperit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala. Cei care au alertat politia au fost mai multi muncitori care schimbau bordurile si care atunci cand au.

Cum au incercat comunistii sa falsifice ramasitele pamantesti ale lui Iuliu Maniu. Trupul marelui om politic nu a fost gasit niciodata dupa moarte

Romanul caruia ii datoram, in mare masura, existenta Romaniei Mari, Iuliu Maniu, isi doarme somnul de veci pierdut, undeva, pe malul Tisei, fara cruce la cap si fara ca urmasii sa-i poate cinsti memoria cu o floare. incercarea familiei de a-i recupera ramasitele pamantesti au fost zadarnicite de comunisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )