Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata. VIDEO

Antena3 Antena3,
Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata. VIDEO

Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata, cu ajutorul unui elicopter de cautari. Imaginile cu momentul localizarii copilului au fost date publicitatii. continuă pe Antena3

Romania, de 11 ani in NATO. Iohannis: Apartenenta la NATO ramane o garantie a securitatii tarii noastre

Romania sarabatoreste astazi 11 ani de la aderarea la NATO. Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe facebook, iar ministrul Apararii, Mircea Dusa, a deschis portile Ministerului.

Consumate zilnic pot intineri creierul cu 11 ani! Legumele minune care ar trebuie sa se afle pe fiecare masa

Spanacul si alte legume cu frunze verzi, consumate zilnic, ar putea preveni pericolul degenerarii pana la dementa, sustin cercetatorii de la Universitatea Rush din Chicago SUA) care au evaluat anual dieta si.

11 ani de la intrarea Romaniei in NATO. Cat vrea sa investeasca SUA la Deveselu

Americanii vor sa investeaca 169 de milioane de dolari in baza militara de la Deveselu, care trebuie sa devina functionala chiar anul acesta. in contextul noilor amenintari din partea Rusiei, tara noastra.

Fosta gimnasta Natalia Bobrova, medaliata mondiala cu bronz, a murit la varsta de 36 de ani, din cauza unui cancer la stomac

Fosta gimnasta Natalia Bobrova a incetat din viata la 36 de ani, intr-o clinica din Tel-Aviv, din cauza unui cancer la stomac, anunta agentia EFE, citata de Mediafax. in 1993, Natalia Bobrova a castigat.

O femeie in varsta de 100 de ani din Japonia a stabilit recordul la proba de inot pe distanta de 1500 de metri

O femeie din Japonia a devenit prima persoana cu varsta de peste 100 de ani care a terminat proba de 1500 de metri inot, transmite The Guardian.

Schneider Electric: Candidatii din noua generatie sunt mai putin timizi si sunt foarte pregatiti sa negocieze salariul

Mai putin timizi si pusi pe negociat salariul. Asa sunt astazi, pe scurt, tinerii candidati la un loc de munca, care formeaza generatia Y sau Millennials. In plus, spre deosebire de ce se intampla in trecut, acum, Millennials persoanele intre 20 si 35.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )