Libnet.ro
UNICEF

11:15

Djokovic si Sarapova, cei mai buni sportivi din lume in 2014

România Liberă România Liberă,
Djokovic si Sarapova, cei mai buni sportivi din lume in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale. continuă pe România Liberă

Ei sunt cei mai buni SPORTIVI DIN LUME in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale,.

Consiliul Judetean Teleorman a premiat cei mai buni sportivi ai anului

Cei mai buni sportivi si antrenori ai judetului, care s-au evidentiat pe parcursul anului 2014 prin rezultate deosebite la concursuri nationale sau internationale, au fost premiati astazi de Consiliul Judetean Teleorman.

Tenis de masa: Unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile s-a retras din activitate

Multiplul campion mondial de tenis de masa, chinezul Wang Hao, a decis sa se retraga din activitate la varsta de 31 ani, relateaza agentia Xinhua.

Cei mai buni voleibalisti romani in 2014: sportivul care a facut inconjurul lumii intr-un an

Denisa Rogojinaru Stiinta Bacau) si Bogdan Olteanu, care in acest an a jucat la UPCN San Juan Argentina) si la Sichuan Guangzhou China), au fost desemnati cei mai buni jucatori ai anului de catre Federatia Romana de Volei.

Arabii despre Reghe: E dintre cei mai slabi

Decretat de conducerea lui Al Hilal drept unul dintre cei mai buni antrenori din istoria clubului, Laurentiu Reghecampf este vazut de presa araba invers, drept unul dintre cei mai slabi tehnicieni din toate timpurile.

Cum arata cea mai SCUMPA autostrada din lume. 9 MILIARDE de dolari pentru 40 de kilometri

Autostrazile in Romania sunt cunoscute pentru viteza melcului cu care sunt construite, dar si pentru banii multi care intra in asfalt. la propriu. insa rusii, inainte sa se confrunte cu deprecierea rublei,.

FOTOGALERIECum arata cel mai rece sat din lume, in care temperaturile au coborat pana la -67,7 de grade Celsius

Un fotograf din Noua Zeelanda a mers intr-o calatorie de doua zile in Oymyakon, Rusia, cel mai friguros sat din lume, unde cea mai rece temperatura inregistrata a fost -67,7 de grade Celsius, in 1993.

Huawei vrea sa ajunga la peste 1.000 de angajati in Romania, una dintre cele mai importante piete din regiune pentru chinezi

Huawei, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retelistica si telefoane mobile din lume, vrea sa ajunga in Romania la peste 1. 000 de angajati in urmatorii ani, piata locala fiind una dintre principalele tinte de dezvoltare pe.

Cosmin Olaroiu a stabilit lotul Arabiei Saudite: Echipa lui Reghecampf are cei mai multi jucatori

Selectionerul Arabiei Saudite, Cosmin Olaroiu, a stabilit un lot de 26 de jucatori cu care va incepe pregatirea in vederea turneului final al Cupei Asiei pe natiuni, cei mai multi fotbalisti convocati, 8,.

Clubul cu cei mai multi fani pe Twitter din Premier League ocupa doar locul 6 in campionat

Arsenal Londra este clubul englez cu cei mai multi fani pe Twitter, avand peste 5 milioane de followers, ceea ce pozitioneaza echipa pe locul 3 intr-un astfel de top la nivel mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )