Libnet.ro
UNICEF

13:00

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru cei doi pompieri care au fost in control la clubul Colectiv

Antena3 Antena3,
DNA cere 15 ani de inchisoare pentru cei doi pompieri care au fost in control la clubul Colectiv

DNA a solicitat luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea pompierilor Antonina Radu si George Petrica Matei la pedepse de cate 15 ani inchisoare in dosarul Colectiv, acestia fiind acuzati ca au permis. continuă pe Antena3

Procurorii DNA cer pedepse maxime de 15 ani inchisoare pentru cei doi pompieri din dosarul Colectiv

DNA a solicitat luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea pompierilor Antonina Radu si George Petrica Matei la pedepse de cate 15 ani inchisoare in dosarul Colectiv, acestia fiind acuzati ca au permis functionarea clubului, desi stiau ca localul nu detine aviz de securitate la incendiu, relateaza Agerpres.

Continua dezbaterile finale in dosarul Colectiv: DNa cere 15 ani de inchisoare pentru fostii pompieri Antonina Radu si George Matei - Erau in stare sa inchida ochii pentru o cafea si o apa minerala

Procurorii DNA au cerut, luni, o pedeapsa de 15 ani de inchisoare cu executare pentru fostii angajati ISU Antonina Radu si George Matei. Fostii pompierii sunt acuzati ca inchideau ochii la nereguli.

Astazi continua dezbaterile finale in Dosarul Colectiv. Procurorii au cerut 15 ani de inchisoare pentru fostul primar Cristian Popescu-Piedone

Tribunalul Bucuresti continua dezbaterile finale in dosarul Colectiv, luni fiind programata ultima parte a procesului, referitoare la acuzatiile aduse celor doi pompieri, Antonina Radu si George Petrica Matei, care au permis functionarea clubului, desi stiau ca localul nu detine aviz de securitate la incendiu.

VIDEO Cinci ani de inchisoare pentru soferul cu Touareg care in 2015 a lovit intentionat o masina, in zona fantanii Miorita

Iulian Serban Sanducu, soferul unui Volkswagen Touareg care in 2015 a sicanat si a lovit in trafic un autoturism Dacia Logan, in zona fantanii Miorita din Capitala, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la cinci ani inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat. Initial, el fusese achitat.

De ce a fost eliberat conditionat Usman Khan, atacatorul de pe London Bridge, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru terorism

Usman Khan, care a ucis doua persoane in atacul de pe London Bridge, vineri, fusese condamnat pentru terorism si eliberat dupa ce a efectuat aproape jumatate din pedeapsa. Aceasta eliberare a intervenit dupa ce, in 2008, guvernul laburist din acea vreme a modificat regulile pentru pedepsele prelungite, antrenand astfel automat o eliberare conditionata la jumatatea pedepsei, scrie AFP.

Presedintele statului Surinam, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru asasinarea unor oponenti

Presedintele statului Surinam, Desi Bouterse, a fost condamnat vineri de un tribunal militar la 20 de ani de inchisoare pentru implicarea in asasinarea, in 1982, a 15 oponenti ai Guvernului sau militar de atunci, potrivit TVE.

Doi artisti k-pop, condamnati la peste 5 ani de inchisoare pentru viol.Au filmat momentele si le-au postat pe internet

O curte de justitie din Coreea de Sud i-a condamnat, vineri, la 5 si 6 ani de inchisoare pe doi artisti k-pop pentru viol si distribuirea online de inregistrari video facute in secret in timpul actului sexual, informeaza Reuters.

Multi au spus despre ei ca sunt la un pas de despartire, dar acum e totul e clar! Ce au anuntat Dana Nalbaru si Dragos Bucur, dupa 15 ani de relatie

Casnicia Danei Nalbaru cu Dragos Bucur a fost pusa sub lupa, in ultima perioada, iar despre cuplul de actori s-a vehiculat ca ar fi la un pas de divort. Cei doi au dorit sa stabileasca, odata si pentru totdeauna, ce se intampla, cu adevarat, in familia lor. Ce au anuntat Dana Nalbaru si Dragos Bucur, .

INCREDIBIL! Cunoscutul sportiv, CONDAMNAT LA iNCHISOARE pentru PEDOFILIE! Din pacate, A ABUZAT doua fetite...

Austriacul Peter Seisenbacher, campion olimpic la judo, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a abuzat sexual doua fetite, de 9 si respectiv 13 ani, pe care le antrena.

CUTREMUR iN SHOWBIZ: Doi cunoscuti ARTISTI, condamnati la iNCHISOARE pentru VIOL iN GRUP! Fanii sunt in stare de soc (FOTO)

Soc pentru fanii fenomenului k-pop. Un tribunal din Coreea de Sud i-a condamnat, vineri, la 5 si 6 ani de inchisoare pe doi artisti k-pop pentru viol si distribuirea online de inregistrari video facute in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )