Libnet.ro
UNICEF

08:30

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere arestarea Elenei Udrea, in Dosarul Gala Bute. Deputatul, acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce.

Codruta Kovesi (DNA) cere arestarea Elenei Udrea

Actualizare 16:18 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, extinderea cercetarilor fata de Elena Udrea, pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, iar procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere arestarea fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. --- * Predoiu, despre Gala Bute: Hotararea de Guvern a fost legala, dar e o diferenta fata de aplicarea ei * Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

DNA cere arestarea Elenei Udrea. Aceasta este acuzata si de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea. La data de 4 februarie 2015, procurorii din cadrul Dire.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft. Udrea ar fi cerut 500.000 de euro pentru a ajuta un afacerist vizat in dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer Camerei Deputatilor aviz pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, si in dosarul Microsoft. Aceasta este acuzata de mai multe fapte de coruptie, inclusiv de spalare de bani. Udrea i-ar fi cerut unui om de afaceri vizat in acest dosar 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie.

Miercurea neagra pentru Elena Udrea: DNA cere arestarea preventiva in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au cerut, miercuri, avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mita.

TREI cereri de ARESTARE pe numele Elenei Udrea. DNA cere arestarea deputatului si in dosarul Microsoft

20 - DNA a cerut, miercuri seara, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea si in dosarul Microsoft.

DNA cere arestarea preventiva pentru Elena Udrea si in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie solicita arestarea preventiva a Elenei Udrea si in dosarul Microsoft, pe langa dosarul Gala Bute. in completarea comunicatelor 162 si 164 din 29 ianuarie 2015, privind.

Zornait de catuse pentru Elena Udrea. DNA cere arestarea in doua dosare

Procurorii DNA au cerut arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarele Microsoft si Gala Bute. Parlamentul va decide luni daca ii ridica imunitatea fostului ministru.

UPDATE: DNA spune ca Udrea a cerut 500.000 de euro mita pentru a ajuta un om de afaceri in dosarul Microsoft

Elena Udrea este acuzata de procurorii DNA ca a cerut 500. 000 de euro pentru a ajuta un om de afaceri vizat in dosarul Microsoft, anchetatorii aratand totodata ca aceasta a incalcat conditiile controlului judiciar, motiv pentru care se impune arestarea.

Subiectiv: Acuzatiile DNA la adresa Elenei Udrea

Razvan Dumitrescu a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, cateva dintre acuzatiile DNA care ii sunt aduse Elenei Udrea, in dosarul Microsoft. in anul 2013, pe fondul cercetarilor efectuate de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )