Libnet.ro
UNICEF

10:45

DNA cere arestarea Elenei Udrea, in Dosarul Gala Bute. Deputatul, acuzat de luare de mita

Antena3 Antena3,
DNA cere arestarea Elenei Udrea, in Dosarul Gala Bute. Deputatul, acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce. continuă pe Antena3

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Miercurea neagra pentru Elena Udrea: DNA cere arestarea preventiva in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au cerut, miercuri, avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mita.

Codruta Kovesi (DNA) cere arestarea Elenei Udrea

Actualizare 16:18 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, extinderea cercetarilor fata de Elena Udrea, pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, iar procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere arestarea fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. --- * Predoiu, despre Gala Bute: Hotararea de Guvern a fost legala, dar e o diferenta fata de aplicarea ei * Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

DNA cere arestarea Elenei Udrea. Aceasta este acuzata si de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea. La data de 4 februarie 2015, procurorii din cadrul Dire.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Perchezitii DNA la casa primarului Cornel Resmerita, in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au descins in aceasta dimineata in Valea Jiului, la Lupeni, la locuinta primarului Cornel Resmerita, dar si la alte locatii din judetul Hunedoara, in dosarul Gala Bute in care este cercetata si Elena Udrea.

Aviz POZITIV pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

UPDATE: Aviz POZITIV pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )