Libnet.ro
UNICEF

09:45

Miercurea neagra pentru Elena Udrea: DNA cere arestarea preventiva in dosarul Gala Bute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miercurea neagra pentru Elena Udrea: DNA cere arestarea preventiva in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au cerut, miercuri, avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mita. continuă pe Wall-Street Ro

Zornait de catuse pentru Elena Udrea. DNA cere arestarea in doua dosare

Procurorii DNA au cerut arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarele Microsoft si Gala Bute. Parlamentul va decide luni daca ii ridica imunitatea fostului ministru.

O noua LOVITURA pentru Elena Udrea. DNA cere ca blonda de la prezidentiale sa fie URMARITA PENAL

Ultimele zile au fost un maraton al audierilor si loviturilor pentru greii care dominau scena politica pana mai ieri. in aceasta dimineata s-au facut perchezitii in ceea ce priveste dosarul Gala Bute, iar.

UPDATE: DNA spune ca Udrea a cerut 500.000 de euro mita pentru a ajuta un om de afaceri in dosarul Microsoft

Elena Udrea este acuzata de procurorii DNA ca a cerut 500. 000 de euro pentru a ajuta un om de afaceri vizat in dosarul Microsoft, anchetatorii aratand totodata ca aceasta a incalcat conditiile controlului judiciar, motiv pentru care se impune arestarea.

TREI cereri de ARESTARE pe numele Elenei Udrea. DNA cere arestarea deputatului si in dosarul Microsoft

20 - DNA a cerut, miercuri seara, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea si in dosarul Microsoft.

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

Tiberiu Nitu a trimis Camerei Deputatilor cererea de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea

Procurprul general Tiberiu Nitu a trimis Camerei Deputatilor cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in.

Codruta Kovesi (DNA) cere arestarea Elenei Udrea

Actualizare 16:18 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, extinderea cercetarilor fata de Elena Udrea, pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, iar procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere arestarea fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. --- * Predoiu, despre Gala Bute: Hotararea de Guvern a fost legala, dar e o diferenta fata de aplicarea ei * Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

DNA cere arestarea Elenei Udrea. Aceasta este acuzata si de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea. La data de 4 februarie 2015, procurorii din cadrul Dire.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )