Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere arestarea primarului Tudor Pendiuc, a fiicei acestuia si a altor patru persoane

B1 B1,
DNA cere arestarea primarului Tudor Pendiuc, a fiicei acestuia si a altor patru persoane

Procurorii DNA cer, vineri, Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fiicei acestuia si a altor patru persoane, in dosarul de coruptie legat de atribuirea si . continuă pe B1

DNA cere arestarea baronului de Pitesti, Tudor Pendiuc, a fiicei lui si a altor 4 persoane

Procurorii DNA au cerut, vineri, la Tribunalul Bucuresti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti Tudor Pendiuc, dar si a fiicei acestuia si a altor patru persoane, urmariti penal intr-un dosar de coruptie legat de atribuirea si prelungirea unui.

Fiica primarului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta

ACTUALIZARE 20:25 Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro, transmit sursele din presa.

Perchezitii DNA la Primaria Pitesti si la domiciliul primarului Tudor Pendiuc, intr-un caz de coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de.

VIDEO: Primarul Tudor Pendiuc, adus la DNA. Primaria Pitesti si casa primarului, vizate de perchezitii

Primaria Pitesti este vizata joi dimineata de perchezitii ale procurorilor DNA intr-un dosar de coruptie. Printre adresele la care au descins politistii se numara si cea a locuintei primarului Tudor Pendiuc si la sediile mai multor firme. Procurorii ancheteaza mai multe fapte de coruptie din perioada 2007-2014, privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ un milion de euro.

Perchezitii DNA la Primaria Pitesti: Edilul Tudor Pendiuc, adus la Bucuresti pentru audieri intr-un caz de coruptie

38: Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost dus la DNA Bucuresti pentru audieri. Acolo a ajuns si fiica sa, care ar fi implicata in acest dosar. Potrivit Mediafax, surse din randul anchetatorilor spun .

Tudor Pendiuc, fiica sa si alte patru persoane au fost retinute

ACTUALIZARE 15:20 Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului din Pitesti Tudor Pendiuc si a fiicei sale, impreuna cu alte persoane, in dosarul in care oficialul este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 5 milioane de euro.

Fiica primarului din Pitesti, Ema, a fost retinuta. Tudor Pendiuc este in continuare audiat la DNA

UPDATE - Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii.

Fiica primarului din Pitesti, retinuta de DNA in dosarul de coruptie in care este implicat Tudor Pendiuc

Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii.

Fiica primarului din Pitesti, retinuta de DNA in dosarul de coruptie in care este implicat Tudor Pendiuc (VIDEO)

Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii .

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie. Fiica sa, retinuta pentru luare de mita

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )