Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere masura mai usoara a controlului judiciar pentru Viorel Hrebenciuc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere masura mai usoara a controlului judiciar pentru Viorel Hrebenciuc

DNA a cerut marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, in cadrul procesului privind retrocedarile ilegale de paduri, inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc. continuă pe Ziarul Bursa

DNA a cerut locuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor

Directia Nationala Anticoruptie a cerut marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc,.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, pusi sub control judiciar

ACTUALIZARE 22:05 Curtea Suprema a decis astazi sa inlocuiasca masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar in dosarul in care sunt vizati omul de afaceri Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei Hrebenciuc. *DNA cere masura mai usoara a controlului judiciar pentru Viorel Hrebenciuc.

Tudor Chiuariu cere revocarea controlului judiciar ca sa poata merge la teatru

Senatorul Tudor Chiuariu cere revocarea controlului judiciar ca sa poata merge in concediu la Festivalul de Teatru din Edinburgh. Chiuariu este urmarit penal in dosarul lui Viorel Hrebenciuc, pentru ca ar fi.

iPhone-urile nu vor mai avea butonul principal pentru mult timp

Cu ceva timp in urma, cand smartphone-urile erau considerabil mai mici, butonul circular care a devenit o emblema pentru iPhone nu dadea prea multe batai de cap. Totusi, pe masura ce produsele Apple au devenit din ce in ce mai mari, acesta a devenit o problema, caci ocupa prea mult spatiu. Potrivit DigiTimes, Apple ar [] iPhone-urile nu vor mai avea butonul principal pentru mult timp Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primele declaratii ale lui Chiliman, dupa stabilirea controlului judiciar. Ce spune despre dosarul sau

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, sambata, la Sectia 1 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce instanta suprema a decis sa fie cercetat sub control judiciar.

Deputatul Ion Ochi, trimis in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus marti trimiterea in judecata, sub control judiciar, a deputatului Ion Ochi, pentru luare de mita si abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )