Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA: Perchezitii la o institutie din Braila, pentru coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Perchezitii la o institutie din Braila, pentru coruptie

Procurorii DNA efectueaza astazi perchezitii in in 10 locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentarii condamnati definitiv pentru coruptie nu beneficiaza de pensie speciala

Parlamentarii care au fost condamnati definitiv pentru coruptie in timpul exercitarii functiei nu vor beneficia de pensiile speciale, potrivit proiectului de lege pentru modificarea Statutului parlamentarului.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

ACTUALIZARE 19:08 and Seful CJ Constanta: Voi depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva inspectorului ANI Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, spune ca va depune plangere penala impotriva inspectorului Agentiei Nationale de Integritate responsabil cu dosarul de evaluare in urma caruia ANI a cerut DNA cercetarea sa penala pentru conflict de interese si fapte de coruptie.

ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

Agentia Nationala de Integritate a sesizat DNA si ANAF, cerand cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si fapte de coruptie, in legatura cu mai multe contracte atribuite firmei Conpress Holding, precum si cu un contract al Consiliului Judetean Constanta incheiat cu ocazia evenimentului Centura de Aur din 2013.

Fosta procuroare a Parchetului, CONDAMNATA la patru ani de inchisoare pentru coruptie

Fosta procuroare a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Angela Nicolae, judecata pentru fapte de coruptie, va ispasi pedeapsa de patru ani de inchisoare la care a fost condamnata in prima instanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )