Libnet.ro
UNICEF

21:45

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

B1 B1,
Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie . continuă pe B1

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala Braila. Sefa institutiei, vizata de ancheta

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie, sefa institutiei, dr. Ana Boala, fiind vizata de ancheta,.

DNA: Perchezitii la o institutie din Braila, pentru coruptie

Procurorii DNA efectueaza astazi perchezitii in in 10 locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

Perchezitii DNA in Braila, intr-un dosar de coruptie. Sefa Serviciului de expertiza medicala, VIZATA de ancheta

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie in care este vizata sefa institutiei, dr. Ana Boala.

Perchezitii la o unitate medicala din Slobozia

La aceasta ora, politistii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Ialomita efectueaza noua perchezitii, in doua judete, la persoane banuite de abuz in serviciu si fals intelectual, potrivit unui comunicat emis de IPJ Ialomita.

Perchezitii la o unitate medicala din Slobozia

Noua perchezitii au loc luni dimineata in Ialomita. Sunt cautate mai multe persoane banuite de fals intelectual si de abuz in serviciu. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )