Libnet.ro
UNICEF

09:00

ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

ACTUALIZARE 19:08 and Seful CJ Constanta: Voi depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva inspectorului ANI Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, spune ca va depune plangere penala impotriva inspectorului Agentiei Nationale de Integritate responsabil cu dosarul de evaluare in urma caruia ANI a cerut DNA cercetarea sa penala pentru conflict de interese si fapte de coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

Agentia Nationala de Integritate a sesizat DNA si ANAF, cerand cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si fapte de coruptie, in legatura cu mai multe contracte atribuite firmei Conpress Holding, precum si cu un contract al Consiliului Judetean Constanta incheiat cu ocazia evenimentului Centura de Aur din 2013.

Inspectorii ANI cer DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si fapte de coruptie

Inspectorii ANI le cer procurorilor anticoruptie sa il cerceteze pe Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si fapte de coruptie, in legatura cu mai multe contracte atribuite firmei Conpress Holding, precum si cu un contract al Consiliului Judetean Constanta incheiat cu ocazia evenimentului Centura de Aur din 2013.

Nicusor Constantinescu s-a ales cu un nou dosar la DNA

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a fost reclamat la DNA de catre Agentia Nationala de Integritate. ANI cere procurorilor sa il cerceteze pe Nicusor Constantinescu pentru.

DOCUMENTE. Nicusor Constantinescu s-a ales cu un nou dosar penal. ANI l-a reclamat la DNA

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a ales cu un nou dosar penal dupa ce Agentia Nationala de Integritate ANI) l-a reclamat la DNA pentru conflict de interese.

Reactia lui Nicusor Constantinescu, dupa ce DNA a deschis un nou dosar penal pe numele sau

Fostul presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, marti, ca va depune plangere penala impotriva inspectorului Agentiei Nationale de Integritate.

Nicusor Constantinescu, un nou dosar pentru conflict de interese (VIDEO)

Nicusor Constantinescu este reclamat intr-un nou dosar pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. Acesta este acuzat ca, in calitate de sef al Consiliului Judetean Constanta, ar fi atribuit preferential unele.

Tupeu: Nicusor Constantinescu vrea sa candideze la sefia PSD Constanta

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, afirma ca nu a fost informat ca ar fi fost suspendat din calitatea de membru PSD sau din cea de presedinte executiv al organizatiei Constanta, sustinand ca intentioneaza sa candideze la.

Nicusor Constantinescu, tradat de liderii PSD: Cand eu si Mazare am fost arestati, trebuiau sa fie strans uniti in jurul nostru

Nicusor Constantinescu a declarat intr-o conferinta de presa ca membrii PSD din Constanta nu l-a sustinut nici pe el nici pe Radu Mazare atunci cand ei au fost arestati preventiv.

Nicusor Constantinescu este nemultumit de ministrul Cazanciuc. Am trimis memorii si am spus ca sunt cercetat abuziv, dar nu am primit niciun raspuns

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a declarat public ca nu a primit niciun raspuns la memoriile pe care le-a facut pentru a semnala abuzurile la care a fos supus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )