Libnet.ro
UNICEF

18:01

Dobanda la titlurile de stat germane la 10 ani scade la 0.44%, indicele EuroStoxx 50 urca cu 1.6%, iar EUR/USD s-a depreciat dupa decizia BCE. Vezi in text cum au resimtit pietele financiare din tara si din lume decizia BCE.

Hotnews Hotnews,
 Dobanda la titlurile de stat germane la 10 ani scade la 0.44%, indicele EuroStoxx 50 urca cu 1.6%, iar EUR/USD s-a depreciat dupa decizia BCE. Vezi in text cum au resimtit pietele financiare din tara si din lume decizia BCE.

Joi, Banca Centrala Europeana a luat o decizie istorica prin lansarea unui nou program de masuri neconventionale de relaxare monetara. Aceste masuri, anuntate de Presedintele BCE dl. Mario Draghi) in cadrul conferintei de presa organizata dupa sedinta, se refera la extinderea incepand cu luna martie) programului de cumparare de active - instrumente financiare emise de guverne, agentii si institutii europene cu rating investitional. De asemenea, programul va include si tarile din Zona Euro care se afla intr-un acord cu UE/FMI, dar in anumite conditii. Volumul lunar total al cumpararilor de active din cadrul programului extins se va ridica la 60 miliarde euro incepand cu martie anul curent. Vezi in text cum au resimtit pietele financiare din tara si din lume decizia BCE. continuă pe Hotnews

Povestea evadatului de la Cluj: cum a scapat din inchisoarea franceza unde era condamnat la 10 ani de detentie

Cristian Bartus, barbatul de 32 de ani care a evadat sambata seara din arestul Politiei Cluj, nu este la prima isprava de felul acesta. El a reusit sa scape dintr-o inchisoarea franceza, desi era condamnat la 10 ani de detentie pentru ca a omorat un octogenar pentru un portofel in care se aflau 10 euro. in Franta, nu a rupt gratiile arestului, ci i-a convins pe judecatori sa-i intrerupa o luna pedeapsa.

AT Kearney: Romania nu este China. 10 ani nu avem nevoie de investitii in noi capacitati de productie energetica

Cererea de energie in Romania va avea o crestere foarte redusa in urmatorii 10 ani, potentialul cresterii fiind de 0,7% pana in 2025, spun reprezentantii companiei de consultanta AT Kearney. Acestia nu recomanda investitiile in noi capacitati de.

UE a investit circa 60 de milioane de euro in domeniul sanatatii in Moldova timp de 10 ani

Uniunea Europeana, pe perioada ultimilor 10 ani, a sprijinit financiar diferite programe si proiecte in domeniul sanatatii implementate in Republica Moldova, in valoare de circa 60 de milioane de euro, transmite IPN.

Turcia: Doi politisti au fost condamnati la 10 ani de inchisoare dupa ce au omorat in bataie un protestatar

Doi politisti turci au fost condamnati, miercuri, la 10 ani de inchisoare dupa ce au omorat in bataie un tanar manifestant in varsta de 19 ani, in timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, relateaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )