Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un doctor din Botosani reclama nereguli grave la Spitalul Judetean: Un nou nascut a fost vaccinat BCG de doua ori, temperaturi necorespunzatoare in incubatoare au dus la supraincalzirea copiilor

Hotnews Hotnews,
 Un doctor din Botosani reclama nereguli grave la Spitalul Judetean: Un nou nascut a fost vaccinat BCG de doua ori, temperaturi necorespunzatoare in incubatoare au dus la supraincalzirea copiilor

Doctorul Eugen Prajinariu reclama nereguli grave la Spitalul Judetean Botosani, principalele vizate fiind asistentele medicale, potrivit unei scrisori transmise managerului unitatii, Viorel Iliuta, si postata pe blogul doctorului. Printre neregulile citate in aceasta scrisoare figureaza faptul ca o asistenta a vaccinat BCG de doua ori un nou nascut iar instruirea insuficienta a personalului a condus la setarea unei temperaturi de control a incubatoarelor prea mari, ceea ce a dus uneori la supraincalzirea copiilor. continuă pe Hotnews

Spitalul Judetean din Pitesti trebuie sa returneze 100.000 de lei catre C.A.S.

Directia Generala de Monitorizare, Control si Antifrauda din cadrul Casei Nationale de Sanatate a efectuat controale la mai multe spitale din tara, printre care si la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti. Din cauza neregulilor la Pitesti, conducerea spitalului trebuie sa returneze Caselor de Sanatate 100. 000 de lei.

Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea, sanctiuni de 1,5 milioane lei in urma unui control al CNAS

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a decis sa sanctioneze Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Valcea cu suma de 1,5 milioane de lei, suma ce reprezinta 1 % din valoarea contractului cadru pe o luna. Decizia a fost luata ca urmare a neregulilor constatate in timpul controlului efectuat de reprezentantii CNAS in luna decembrie a anului trecut.

Concurs pentru 30 de posturi la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Investitii de 3,6 milioane de lei in 2014

Spitalul Judetean de Urgenta Alba scoate la concurs in luna martie 30 de posturi. Este vorba despre 7 posturi de medic, 14 pentru asistenti medicali, 6 pentru infirmieri si 3 pentru registratori medicali.

Scandal la Spitalul Judetean Vaslui. Sindicatele vor da in judecata conducerea unitatii sanitare

Un nou scandal de proportii sta sa izbucneasca la cel mai mare spital din judetul Vaslui, dupa ce conducerea unitatii a decis sa taie din sporurile medicilor si asistentelor ca sa poata sa le aasgure tuturor salariile.

Nicolaescu: Aproape 60% din spitale prezinta nereguli.

Aproape 60 la suta din spitale prezinta diverse nereguli, de la raportarea eronata a cazurilor tratate, la sectii de chirurgie in care se fac 10 operatii pe luna, spune ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu, informeaza Mediafax. Ministrul a spus ca, in urma cu trei saptamani, le-a solicitat managerilor de spitale ca pana la data de 5 februarie sa trimita propriile planuri de reconfigurare a spitalelor, in care sa urmareasca: asigurarea serviciilor medicale la un standard de calitate, .

Circulatie ingreunata pe drumurile din Botosani si Constanta.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza vantului care a spulberat zapada pe partea carosabila, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, iar in unele situatii inclusiv a acelora de peste 3,5 tone, pe urmatoarele tronsoane ale unor drumuri nationale: -DN 24C Manoleasa Radauti Prut judetul Botosani) - restrictie pentru autovehiculele cu m. t. m. a mai mare de 7,5 tone ; - DN 29 Saveni Manoleasa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )