Libnet.ro
UNICEF

01:05

Document Legea salarizarii unitare: Cum evolueaza salariile in Sanatate

Hotnews Hotnews,
 Document Legea salarizarii unitare: Cum evolueaza salariile in Sanatate

In sistemul Sanitar cele mai multe modificari s-au adus la reglementarea platii garzilor. Astfel, in unitatile sanitare unde activitatea se desfasoara fara intrerupere, in trei ture, personalul care lucreaza lunar in toate cele trei ture, precum si personalul care lucreaza in doua ture in sistem de 12 cu 24 poate primi, in locul sporului pentru munca prestata in timpul noptii, prevazut la art. 20 din prezenta lege, un spor de 15% din salariul de baza pentru orele lucrate in cele trei, respectiv doua ture. continuă pe Hotnews

Legea salarizarii unitare: Cum evolueaza salariile in Invatamant

Personalul didactic calificat de predare si conducere care isi desfasoara activitatea in localitati izolate primeste o indemnizatie de pana la 20% din salariul de baza, in raport cu zona geografica respectiva,iar. ersonalul didactic din invatamantul special beneficiaza de o majorare cu 15% a salariului de baza. De o majorare cu pana al 20% se va bucura si personalul didactic care asigura predarea simultana la 2-5 clase de elevi/grupe in invatamantul prescolar, primar sau gimnazial.

DOCUMENT Legea salarizarii unitare a bugetarilor - PSD a publicat proiectul. Vezi cum evolueaza salariile tuturor categoriilor de bugetari

PSD a facut public proiectul Legii salarizarii unitare a bugetarilor. Proiectul va intra in Parlament in 7-10 zile, au anuntat luni Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu. Vezi atasat poriectul de lege, actualizam si cu anexele in scurt timp. In curs de actualizare.

Ministrul Muncii: Luni depun la Parlament Legea salarizarii unitare, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta ca luni va depune la Parlament Legea salarizarii unitare, dupa ce va fi semnata si de senatori, ea declarandu-se convinsa ca acest act normativ va fi foarte apreciat de cei care au salarii mici si au fost nedreptatiti, dar si de cei cu salarii mari, care vor avea si ei cresteri, si mai putin de bugetarii de lux.

Legea salarizarii. Parlamentarii vor avea salariile mai mari decat cele anuntate saptamana trecuta de Olguta Vasilescu. Cat vor castiga bugetarii obisnuiti

Senatorii si deputatii vor avea salarii de 13. 050 de lei lunar, potrivit proiectului legii salarizarii unitare, initiat de PSD si ALDE. Suma este mai consistenta comparativ cu cea anuntata la finalul saptamanii trecute de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, de 11. 600 de lei.

Legea salarizarii unitare si Legea gratierii ajung, saptamana viitoare, pe masa Parlamentului

Proiectul legii salarizarii unitare ajunge, saptamana viitoare, la Parlament, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. in ceea ce priveste proiectul legii gratierii, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut ragaz senatorilor din Comisia juridica pana marti pentru a dezbate actul normativ.

Subiectiv. Cand intra in vigoare Legea salarizarii unitare

Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa luni la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori, a anuntat ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu. Luni, depunem legea la.

Legea salarizarii unitare. Salariul Partiarhului Daniel va fi egal cu cel al sefului Senatului

Patriarhul Romaniei va avea un salariu de 16. 675 lei/brut, similar cu sumele incasate de presedintele Senatului si de cel al Camerei Deputatilor. Totodata, un sef de cult, fie ca este mitropolit, episcop sau sef rabin, va avea salariu de ministru, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare.

Legea salarizarii unitare. Salariul Patriarhului Daniel va fi egal cu cel al sefului Senatului

Patriarhul Romaniei va avea un salariu de 16. 675 lei/brut, similar cu sumele incasate de presedintele Senatului si de cel al Camerei Deputatilor. Totodata, un sef de cult, fie ca este mitropolit, episcop sau sef rabin, va avea salariu de ministru, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare.

Legea salarizarii unitare a fost amanata cu o saptamana. Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa il depuna azi, sa mai stea o saptamana

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, ca proiectul Legii salarizarii unitare in sectorul public va fi depus luni la Parlament. Ea a precizat ca va face acest lucru pentru ca toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori. Olguta Vasilescu a precizat ca graficul adoptarii acestei legi ia in calcul o eventuala cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis sau o sesizare a CCR, scopul fiind promulgarea legii inainte de 1 iulie, a spus Olguta Vasilescu la Antena3.

Legea salarizarii unitare se amana. Liviu Dragnea: Sa-si mai dea lumea cu parerea

Depunerea legii salarizarii unitare nu va mai fi depusa in aceste zile in Parlament. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele PSD Liviu Dragnea care a afirmat ca amanarea are ca rol sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )