Libnet.ro
UNICEF

05:00

Documente legate de firma care detine clubul Colectiv, ridicate de la Primaria Sectorului 4

România Liberă România Liberă,
Documente legate de firma care detine clubul Colectiv, ridicate de la Primaria Sectorului 4

Procurorii Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) si politistii ridica de la Primaria Sectorului 4 mai multe avize si acte legate de firma care detine Clubul Colectiv. Parchetul face cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul incendiului izbucnit vineri in club, in urma caruia 32 de persoane au murit si alte aproximativ 200 au fost ranite. continuă pe România Liberă

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv este Alin Anastasescu

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert, este Alin Anastasescu, scrie Mediafax.

Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert, este Alin Anastasescu.

Marturia unei femei care a fost in Clubul Colectiv: Mi-a luat foc parul. Am pus mana sa il sting si m-am ars. Aerul era fierbinte, irespirabil, fumul gros si negru, nu vedeam absolut nimic

Am fost la Colectiv. Am scapat pentru ca am stat chiar langa usa. Chiar si asa sotul si fiul meu au putut iesi abia dupa 5 minute, acum fiind in spital intoxicati cu fum. Cum s-a intamplat? S-a aprins buretele fonoizolant de pe stalpul din stanga scenei, cel de langa usa, de la focul de artificii. Artificiile nu au fost exagerate, pareau relativ inofensive. , povesteste pe facebook o participanta la petrecera din Clubul Colectiv.

Business report: Povestea intunecata a cladirii in care functiona clubul Colectiv. Cine detine Pionierul; Schimbare majora: Inca o obligatie pentru firme!; Cum ne inunda ungurii cu energie ieftina produsa chiar in Romania

Fondul de rezerva la dispozitia premierului - de mii de ori mai mare decat in Legea bugetului: Inca 200 de milioane de euro pentru ultimele 2 luni din an. Guvernul a folosit in acest an un subterfugiu. Politele RCA se vor scumpi masiv. Brokerii de asigurari au vesti proaste pentru soferi. Anul 2016 va aduce un nou val de scumpiri pe piata politelor obligatorii. Tarifele RCA deja s-au majorat.

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug

Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal * Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii Reprezentantul firmei care a facut antifonarea in Clubul Colectiv spune ca patronii localului au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump, el sustinand ca o astfel de lucrare se face in mod normal pe baza unui proiect intocmit de pompieri, de arhitect, care insa nu a existat.

Incendiul din clubul Colectiv: Golden Ideas, firma care a livrat artificiile. Patroana va fi audiata de procurori

Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme, au declarat pentru agentia Mediafax surse judiciare, precizand ca firma este cea care a livrat artificiile folosite in clubul Colectiv in seara tragediei.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 30

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 17:45 inca o victima a incendiului a decedat inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30, conform televiziunilor de stiri. *ACTUALIZARE 17:28 Ministerul Muncii: Cei patru minori ai femeii de serviciu decedate, luati in ingrijire de matusa lor *ACTUALIZARE 17:15 Ponta: Vom face un program special pentru recuperarea ranitilor in incendiul din clubul Colectiv *ACTUALIZARE 16:00 Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ *ACTUALIZARE 15:07 Rovana Plumb a anuntat un ajutor de urgenta pentru familia femeii de serviciu decedata in incendiu *ACTUALIZARE 15:00 7. 000 de oameni, la marsul de solidaritate *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala Cateva sute de persoane s-au adunat astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Firma care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era mai scump

Reprezentantul firmei care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv a declarat, pentru Digi 24, ca patronii au refuzat sa cumpere material ignifug, invocand faptul ca ar fi fost prea scump. In plus, acesta acuza reprezentantii clubului ca, in urma cu o luna si jumatate, au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile.

Pe platforma Pionierul unde se afla clubul Colectiv s-au produs trei incendii in ultimii trei ani. Arafat: Procuratura verifica daca ISU a facut controale preventive

Pe platforma Pionierul in care se afla si clubul Colectiv s-au mai produs trei incendii in ultimii trei ani. Intrebat intr-o conferinta de presa de ce nu au fost facute controale preventive pe intreaga platforma Pionierul, avand in vedere riscul mare de incendii, secretarul de stat in cadrul MAI, Raed Arafat, a spus ca nu detine raspunsul, insa procuratura va verifica daca inspectorii de la ISU Bucuresti si-au facut datoria. Aici nu pot sa va spun explicatia de ce nu au mai mers si altii in controale si asta sigur o sa apara in ancheta, a raspuns Arafat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )