Libnet.ro
UNICEF

16:15

Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert, este Alin Anastasescu. continuă pe Adevărul

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv este Alin Anastasescu

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert, este Alin Anastasescu, scrie Mediafax.

Incendiul de la Colectiv. Cine sunt ASOCIATII care detin CLUBUL si care n-au aparut in fata opiniei publice

Club Colectiv este detinut de o echipa formata din mai multi actionari, dar niciunul dintre ei nu a aparut, dupa incendiu, ca sa ofere explicatii publice.

FOTO. Incendiul din Colectiv. Cine sunt RANITII internati in SPITAL

Doua liste, scrise de mana, au fost postate pe Internet, ele continand numele unora dintre ranitii din clubul Colectiv.

INCENDIUL din Colectiv. Bulgaria este in doliu alaturi de poporul roman

Presedintele si premierul Bulgariei au transmis condoleante omologilor lor romani, in urma incendiului produs vineri noapte la clubul Colectiv din Bucuresti, care s-a soldat cu 27 de morti, relateaza site-ul Novinite. com.

UPDATE Deputatul Iulian Iancu este propunerea Romaniei pentru o inalta functie europeana. Vezi cine este Iulian Iancu, cine l-a propus si de ce este considerat omul Gazprom

Guvernul l-a propus pe deputatul PSD Iulian Iancu sa ocupe functia de membru in Consiliul de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie ACER), potrivit unor informatii obtinute de HotNews. ro. Practic, este propunerea Romaniei pentru aceasta functie, in conditiile in care mandatul actualului membru, Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, expira la sfarsitul acestui an. Contactat de HotNews. ro, Iulian Iancu a confirmat aceasta nominalizare. Vezi in text cine este Iulian Iancu si de ce este cunoscut ca omul Gazprom.

Sore este insarcinata! Iata cine este tatal copilului!

Sore este insarcinata. Artista a facut anuntul oficial odata cu lansarea noului ei clip. Iata cine este tatal copilului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )