Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe platforma Pionierul unde se afla clubul Colectiv s-au produs trei incendii in ultimii trei ani. Arafat: Procuratura verifica daca ISU a facut controale preventive

Hotnews Hotnews,
 Pe platforma Pionierul unde se afla clubul Colectiv s-au produs trei incendii in ultimii trei ani. Arafat: Procuratura verifica daca ISU a facut controale preventive

Pe platforma Pionierul in care se afla si clubul Colectiv s-au mai produs trei incendii in ultimii trei ani. Intrebat intr-o conferinta de presa de ce nu au fost facute controale preventive pe intreaga platforma Pionierul, avand in vedere riscul mare de incendii, secretarul de stat in cadrul MAI, Raed Arafat, a spus ca nu detine raspunsul, insa procuratura va verifica daca inspectorii de la ISU Bucuresti si-au facut datoria. Aici nu pot sa va spun explicatia de ce nu au mai mers si altii in controale si asta sigur o sa apara in ancheta, a raspuns Arafat. continuă pe Hotnews

Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Hala Pionierul, unde functiona clubul Colectiv, este inconjurata de cateva blocuri construite recent si de un sir de case darapanate, locuite, in mare parte, de cetateni de etnie roma. Au fost primii oameni care au sarit in ajutorul tinerilor scapati din incendiul de la Clubul Colectiv.

FOTOGALERIE Peste 12.000 de bucuresteni au venit la complexul Pionierul pentru un ultim omagiu adus victimelor carnagiului din clubul Colectiv

Douaspe mii. Asa zic autoritatile, douaspe mii de oameni au venit azi, se aude din stanga, de la un reporter cu telefonul la ureche. E un pic trecut de patru si jumatate, duminica dupa-amiaza, intr-o piateta mica si aglomerata unde bucurestenii s-au adunat, de la adolescenti la pensionari, cu lumanari si flori, pentru un ultim omagiu adus victimelor incendiului de vineri seara, din clubul Colectiv.

Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie

Clubul avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015, potrivit reprezentantilor primariei, potrivit realitate. net. Politia Locala a efectuat ultima oara un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agentii au intocmit un proces verbal pentru lipsa calificare personal, amendand clubul. Clubul Colectiv se afla in subsolul fostei fabrici Pionierul, o cladire de patru etaje, de pe strada Tabacarilor, nr.

Clubul Colectiv se afla in executare silita din cauza datoriilor la stat (Digi 24)

Clubul Colectiv, unde a avut loc tragedia de vineri, se afla in executare silita din cauza datoriilor la stat, scrie Digi 24, care citeaza date ale ANAF.

Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti.

in ce stare se afla ranitii in incendiul din clubul Colectiv

Un numar de 137 de raniti in urma incendiului care a izbucnit vineri seara in clubul Colectiv se aflau internati, luni la pranz, in spitalele bucurestene. 30 de persoane au murit.

FOTOGALERIE Burete, lemn si polistiren: ingredientele dezastrului din Clubul Colectiv, unde un incendiu a ucis 27 de tineri

Tragedia din Clubul Colectiv, unde vineri seara a izbucnit un incendiu care a ucis cel putin 27 de tineri, are drept cauze indicate de mai multi martori aprinderea unor materiale inflamabile aflate pe peretii clubului. Fotografii postate anul acesta pe contul de Facebook al Clubului Colectiv arata cel putin trei tipuri de materiale extrem de inflamabile in interiorul clubului: lemn, burete si polistiren.

Tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 26 de oameni: Cine sunt actionarii si cu ce se ocupa ei

Clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in care au murit cel putin 26 de oameni, este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu - 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23%.

Tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 27 de oameni: Cine sunt actionarii si cu ce se ocupa ei

Clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in care au murit cel putin 27 de oameni, este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu - 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23%.

Adrian Despot, in stare de soc dupa actul de eroism din clubul Colectiv

Adrian Despot, cantaretul erou care, desi era ranit, a continuat sa salveze victimile incendiului din clubul Colectiv, se afla in prezent in stare de soc dupa cele intamplate vineri seara. Iata ce a declarat un apropiat de-al sau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )