Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dodon incepe lupta cu unionistii din Moldova de la satul sau natal: Unii imperialisti din Romania au trecut limita

Adevărul Adevărul,
Dodon incepe lupta cu unionistii din Moldova de la satul sau natal: Unii imperialisti din Romania au trecut limita

Dupa ce 12 primarii din Republica Moldova au semnat declaratii simbolice de unire cu Romania, iar in presa se vehicula ca si satul natal al sefului statului, Sadova, ar putea semna documentul, Igor Dodon a decis sa iasa primul la atac. Opt dintre cei treisprezece consilierii locali din Sadova au semnat o declaratie prin care condamna actiunile unionistilor. Cinci dintre acestia fac parte din PSRM, doi sunt din PDM si unul din PLDM. continuă pe Adevărul

Dodon incepe lupta cu unionistii din satul sau natal: Unii imperialisti din Romania au trecut limita

Dupa ce 12 primarii din Republica Moldova au semnat declaratii simbolice de unire cu Romania, iar in presa se vehicula ca si satul natal al sefului statului, Sadova, ar putea semna documentul, Igor Dodon a decis sa iasa primul la atac. Opt dintre cei treisprezece consilierii locali din Sadova au semnat o declaratie prin care condamna actiunile unionistilor. Cinci dintre acestia fac parte din PSRM, doi sunt din PDM si unul din PLDM.

REVOLTA dupa UNIREA localitatilor din Moldova cu Romania: S-a ingrosat gluma! Totul are o limita!

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, marti, ca gestul unor localitati din Republica Moldova de a semna o declaratie simbolica de unire cu Romania reprezinta dovada ca unionismul reprezinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )