Libnet.ro
UNICEF

09:01

Doha: Finala turneului de tenis ATP se disputa astazi intre Rafael Nadal si Gael Monfils

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doha: Finala turneului de tenis ATP se disputa astazi intre Rafael Nadal si Gael Monfils

Finala turneului de tenis ATP, din capitala Qatarului, Doha, cu premii de peste un milion de dolari, se disputa astazi, intre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie 1, si francezul Gael Monfils, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Tenis: Nadal il intalneste pe francezul Monfils, in finala turneului de la Doha

Finala turneului de tenis ATP de la Doha se va disputa sambata intre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie 1, si francezul Gael Monfils. Nadal l-a eliminat pe germanul Peter Gojowczyk cu 4-6, 6-2, 6-3, iar Monfils.

Nadal, in finala turneului de tenis de la Doha.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat vineri in finala turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii de 1. 910 dolari, dupa ce l-a invins cu emotii pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari, in trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, conform Agerpres. Nadal, numarul unu mondial, a pierdut primele trei ghemuri in fata lui Gojowczyk, care ocupa locul 162 in clasamentul ATP. In a doua semifinala a turneului se intalnesc francezul Gael Monfils si germanul Florian Mayer.

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Doha

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat vineri in finala turneului de la Doha Qatar), potrivit Agerpres. Spaniolul l-a invins cu emotii pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari, in trei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )