Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi ani de la Colectiv. Adina Apostol, supravietuitoare: Nu s-a schimbat nimic. E frustrant ca totul bate pasul pe loc. Cineva trebuie sa plateasca!

B1 B1,
Doi ani de la Colectiv. Adina Apostol, supravietuitoare: Nu s-a schimbat nimic. E frustrant ca totul bate pasul pe loc. Cineva trebuie sa plateasca!

La doi ani de la tragedia din Colectiv nu s-a schimbat nimic nici in spitale, nici in justitie si totul bate pasul pe loc, sau chiar se fac pasi inapoi, a sustinut Adina Apostol,. continuă pe B1

Colectiv. Adina Apostol, supravietuitoare: Nu s-a schimbat nimic. E frustrant ca totul bate pasul pe loc

La doi ani de la tragedia Colectiv, care a tintuit-o in coma intr-un pat de spital timp de o luna, Adina Apostol spune ca nu s-a schimbat nimic. Batem pasul pe loc insa viata merge mai departe, a povestit tanara intr-un interviu acordat ziarului Adevarul.

Adina Apostol, supravietuitoare a tragediei de la Colectiv: Nu s-a schimbat nimic. E frustrant ca totul bate pasul pe loc

La doi ani de la tragedia Colectiv, care a tituit-o in coma intr-un pat de spital, timp de o luna, Adina Apostol spune ca nu s-a schimbat nimic. Batem pasul pe loc insa viata merge mai departe, a povestit tanara intr-un interviu acordat ziarului Adevarul.

Colectiv, 30 octombrie 2015, 64 de morti, niciun vinovat. Doi ani de la tragedia care a schimbat prea putin

Au trecut 730 de zile de la focul din Colectiv. Spitalele din Romania sunt si astazi incapabile sa trateze marii arsi. Bacteriile nosocomiale continua sa ucida pacienti. Sute de cluburi bucurestene functioneaza fara autorizatia ISU. Iar persoanele responsabile de gestionarea catastrofala a crizei de acum doi ani ocupa in continuare functii publice.

Florin Iordache, despre petrecerea data de PSD in ziua in care se implinesc doi ani de la Colectiv: Asta-i viata!. Dragnea: S-au intalnit pentru socializare

PSD a organizat in aceasta seara, la un restaurant din Capitala, o petrecere restransa pentru Liviu Dragnea, care a implinit sambata 55 de ani. intrebat daca e un moment bun ca PSD sa petreaca, in conditiile in care azi se implinesc doi ani de la Colectiv, iar unii isi plang mortii, deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a raspuns nonsalant: Asta-i viata!. Dragnea n-a mai mers la petrecere.

Ce spune Dragnea despre petrecerea data de colegi in ziua in care se implinesc doi ani de la Colectiv. in continuare se foloseste moartea acelor copii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca social-democratii reuniti la un local din zona Floreasca nu sunt acolo pentru a sarbatori ziua lui, in conditiile in care a avut aniversarea sambata, ci s-au strans pentru a socializa. Luni s-au implinit doi ani de la tragedia de la Clubul Colectiv.

La doi ani de la Colectiv nu s-a schimbat nimic

Furie. Asta simteam in timp ce citeam povestea Alexandrei Furnea, o supravietuitoare a tragediei de la Colectiv, despre experientele pe care le-a trait cat timp a fost internata la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Subiectele zilei: Doi ani de la Colectiv: Guvernul geme de stabi concediati dupa tragedie; Socrii de la Vaslui ai lui Carles Puigdemont, pe prima pagina in El Mundo; Romani de succes peste hotare. George si Helga, doi ardeleni care salveaza vieti in Cana

Ce s-ar intampla daca peste noapte s-ar dubla salariile profesorilor? Un profesor din Romania castiga de 20 de ori mai putin decat unul din Luxemburg. Si, daca tragem linie si adunam. Cei 30. 000 de romani pe care statul nu vrea sa-i vada. Problema reala, ignorata de zeci de ani. Limbajul mimico-gestual ar putea fi recunoscut in Romania si fiecare autoritate ar trebui sa se asigure.

Doi ani de la Colectiv. Lumanari si rugaciuni pentru victimele tragediei care a indoliat Romania

Aproximativ 20 de persoane au infruntat vremea ploioasa si au venit pe platoul de marmura din centrul Zalaului pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Lumanari aprinse in memoria victimelor de la Colectiv: Au trecut doi ani, multe lucruri nu s-au schimbat!

Zeci de lumanari au fost aprinse luni seara, in Piata Unirii din Iasi, in amintirea tinerilor care si-au pierdut viata in tragedia din 30 octombrie 2015.

Ciolos isi anunta revenirea in politica, la doi ani de la Colectiv. Mircea Badea: Are sens, el a ajuns la putere pe baza acestei tragedii

Fostul premier Dacian Ciolos a lasat de inteles ca revine in politica, in ziua in care s-au comemorat doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Domnul Ciolos isi anunta .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )