Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doi ani de la incendiul din clubul Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Doi ani de la incendiul din clubul Colectiv

Luni seara se implinesc doi ani de la incendiul din clubul Colectiv. In noaptea de 30 octombrie 2015, la clubul bucurestean din strada Tabacarilor a izbucnit un incendiu in timp ce , trupa Goodbye to Gravity sustinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit din cauza unor artificii aprinse in timpul concertului s-a extins rapid, cuprinzand in doar cateva zeci de secunde tavanul clubului. 65 de oameni au murit 27 in noaptea tragediei, iar restul ulterior). 162 de raniti au fost spitalizati in noaptea incendiului. continuă pe Hotnews

INTERVIU Carmen Lidia Vidu duce Jurnal de Romania la Viena: Proiectul acesta s-a nascut dintr-un blocaj de-al meu. Am simtit furie dupa incendiul din clubul Colectiv. Nu era loc nici de poezie, nici de candoare in viata mea. Era revolta, nerv pur

Jurnal de Romania. Sfantu Gheorghe si Jurnal de Romania. Constanta, primele doua spectacole ale proiectului Jurnal de Romania al regizoarei Carmen Lidia Vidu, ajung pe 15 noiembrie in fata publicului din Viena. Jurnal de Romania este un proiect conceput in cea mai zbuciumata perioada din istoria recenta a Romaniei - momentul Colectiv si protestele de amploare care au urmat - si o duce pe regizoare mai aproape ca niciodata de teatrul social. Un proiect nascut din furie, revolta, nerv pur.

LIVE VIDEO Sute de persoane participa la un mars de comemorare a victimelor din clubul Colectiv, la doi ani de la tragedie

Un mars de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv are loc vineri seara in Bucuresti, la acesta participand sute de persoane. Traficul rutier este inchis si reluat progresiv pe traseul de desfasurare al marsului comemorativ. Duminica, pe 29 ocombrie, se implinesc doi ani de la tragedie.

Marsul Chitarelor. Comemorare a victimelor tragediei din clubul Colectiv

Victimele tragediei din Clubul Colectiv vor fi comemorate, vineri seara, in Capitala, prin Marsul Chitarelor. Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, spune ca la actiunie sunt.

VIDEO Peste 1.000 de oameni, intr-un mars al tacerii in memoria victimelor din Colectiv: Dupa doi ani nu s-a schimbat mai nimic

Cateva mii de oameni au ajuns, vineri seara, in fata fostei fabrici Pionierul din Capitala, intr-un mars al tacerii in memoria celor 64 de tineri care in urma cu doi ani au murit in incendiul din Clubul Colectiv. Rudele si prietenii victimelor au purtat tricouri albe, imprimate cu fotografiile celor dragi.

VIDEO+FOTO Peste trei mii de oameni au participat la un mars in memoria victimelor din Clubul Colectiv

Peste 3000 de oameni s-au strans, vineri seara, in Piata Unirii din Bucuresti si au pornit in mars spre sediul fostului Club Colectiv, intr-un gest de comemorare a victimelor incendiului de acum doi ani.

VIDEO+FOTO Peste trei mii de oameni participa la un mars in memoria victimelor din Clubul Colectiv

Peste 3000 de oameni s-au strans, vineri seara, in Piata Unirii din Bucuresti si au pornit in mars spre sediul fostului Club Colectiv, intr-un gest de comemorare a victimelor incendiului de acum doi ani.

Marsul Chitarelor, la doi ani de la tragedia din Colectiv. Eugen Iancu: Daca alegem sa pupam moaste, inseamna ca acesta ne e viitorul

Victimele tragediei din Clubul Colectiv vor fi comemorate, vineri seara, in Capitala, prin Marsul Chitarelor. Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, spune ca la actiunie sunt asteptati mii de oameni, care sa vina si sa cante la chitara in Piata Bucur.

Doi ani de la tragedia din Colectiv: povestea celor doi tineri din Hunedoara aflati printre cele 64 de victime decedate

Luni se implinesc doi ani de la incendiul din clubul Colectiv, in urma caruia au murit 64 de tineri si alti aproape 200 au fost raniti. Printre victimele catastrofei din 30 octombrie 2015 au fost tinerii Raul Sienerth si Maria Vulcu.

Tragedia Colectiv: Doi ani de anchete, procesele abia au inceput

La doi ani de la incendiul din clubul Colectiv, Justitia nu a gasit inca un vinovat pentru tragedia care a curmat 65 de vieti. Abia saptamana trecuta Curtea Militara de Apel a decis sa inceapa judecata in dosarul in care sunt cercetati angajatii ISU care au inchis ochii la neregulile din clubul groazei.

Cum a marcat presedintele Iohannis doi ani de la tragedia Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a adus, luni, in ziua comemorarii a doi ani de la tragedia Colctiv, un discret omagiu victimelor disparut in urma incendiului. Seful statului a postat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )