Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doi avocati de la Constanta, trimisi in judecata pentru trafic de influenta si santaj

România Liberă România Liberă,
Doi avocati de la Constanta, trimisi in judecata pentru trafic de influenta si santaj

Doi avocati din cadrul Baroului Constanta au fost trimiti in judecata, in stare de arest la domiciliu pentru trafic de influenta si santaj, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe România Liberă

Doi avocati, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Constan and ta au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a avocatilor Sorin Calaigii Baroul Constanta) si Mihaela Bodirlau Baroul Bucuresti), acuzati de trafic de influenta.

Avocatul Sorin Calaigii, trimis in judecata pentru trafic de influenta. in acelasi dosar este judecata si o colega din Bucuresti

Avocatii Sorin Calaigii din Baroul Constanta si Mihaela Bodirlau din Baroul Bucuresti au fost trimisi in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta pentru trafic de influenta si santaj.

Avocatul Cristian Cojocaru, aparator in Lotul Stavarache, trimis in judecata de DNA Bacau pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau i-au trimis in judecata pe Cristian Cojocaru, avocat al Baroului Bacau, pentru trafic de influenta, dar si pe Marius Craciun, Simion Nadia si Codrin Constantin Coroama, pentru cumparare de influenta. in timp ce Marius Craciun este deja arestat pentru alte infractiuni, ceilalti inculpati vor fi judecati in stare de libertate.

Fostul procuror adjunct al Parchetului Buftea a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Lora Constantinescu, fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasita vinovata de trafic de influenta, relateaza.

Romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri ar putea fi extradat in tara

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri, ar putea fi extradat in Romania. Consulul tarii noastre la Kuala Lumpur a venit special in Romania, pentru a discuta cu familia.

Fostul sef al Politiei Pantelimon a fost trimis in judecata pentru luare de mita si furt

Alexandru Adrian Sovar, fostul sef al Politiei Pantelimon, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si furt, dupa ce ar fi luat 600 de dolari de la un sofer prins in stare de ebrietate la volan si i-ar.

Seful Politiei Falticeni, trimis in judecata pentru ca a incercat sa acopere un om de afaceri implicat intr-un accident

Ioan Nichitoi, sef al Politiei mun. Falticeni, jud. Suceava, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor concurente de tentativa la abuz in serviciu cu obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si fals intelectual.

Horea Uioreanu, trimis in judecata pentru ca ar fi cerut informatii de la un subofiter SRI

Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a fostului sef al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, aflat in stare de arest preventiv intr-un dosar de coruptie, pentru instigare la savarsirea infractiunii de folosire in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, savarsita in forma continuata.

Seful Politiei Falticeni a fost trimis in judecata pentru tentativa de abuz in serviciu

Seful Politiei municipiului Falticeni, Ioan Nichitoi, a fost trimis in judecata de DNA Suceava, pentru tentativa la abuz in serviciu, dupa ce a intervenit sa-si ajute un prieten, om de afaceri, care refuzase.

Seful Politiei Pantelimon, trimis in judecata pentru mita si furt calificat

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe seful Politiei din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, pentru luare si dare de mita dar si furt calificat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )